Scanpan

Scanpan er en av verdens ledende produsenter av kjøkkenprodukter som de eksporterer til over 50 land verden rundt. FoU er en integrert del av deres forretning, og selskapet er en pioner innen innovasjon og teknologi

Utfordring

Scanpan har opplevd et kontinuerlig internasjonalt behov for deres populære produkter, men deres tidligere nettbutikk var kun tilgjengelig i Danmark.

Dynamicweb som løsning

Scanpan og Dynamicweb sin partner, No Zebra, har lansert en ny og flerspråklig nettbutikk som er basert på Dynamicweb sin All-in-One plattform. I tillegg til butikken bruke Scanpan Dynamicweb sine markedsføringsmuligheter til å øke trafikk og aktivitet på nettsidene.

Denne kombinasjonen gjør det mulig for Scanpan å gi både nåværende og potensielle nye kunder relevant og målrettet informasjon. Dynamicweb-oppsettet gjør det enkelt for redaktører å publisere nytt innhold og å sende ut nyhetsbrev gjennom definerte maler.

Resultater

Som første steg har kunder i USA fullstendig tilgang til alle Scanpan side produkter på nett. Selskapet planlegger også å utvide til andre markeder i fremtiden.

Scanpan har nå en internasjonal nettbutikk som er utviklet med et responsivt design og som inneholder både merkevarebygging og nettbutikk. Basert på Scanpan sin målrettede strategi har de økt salget på nett. Inntekter har økt med mer enn 400%, fordi kunder rundt om i hele verden nå kan kjøpe fra nettsiden.

Hele nettsiden har blitt nøye testet for å optimalisere brukervennlighet, noe som har gjort at antall ordre har økt med 344% og den gjennomsnittlige ordreverdien har økt med 33%. I tillegg har den nye nettbasert markedsføringen forbedret konverteringer med mer enn 90%. No Zebra jobber hele tiden med å forbedre disse tallene ved å optimalisere Google AdWords og SEO.
Lone Torsbjerg Møller, Marketing Coordinator, Scanpan
"I løpet av tre måneder har No Zebra utviklet en internasjonal nettbutikk som møter alle våre forventninger angående salg og ytelse. Teknologi, salg og online markedsføring samles, og vi ser frem til å utvide vår nye løsning til enda flere land."
- Lone Torsbjerg Møller, Marketing Coordinator, Scanpan
Scanpan
Kunde
Scanpan
Besøksadresse
Danmark
Segmentet
B2C, CMS, Retail
Nettsted
www.scanpan.dk/
Partner
No Zebra ApS

Lignende tilfeller