SÆTHER Professionals

SÆTHER ble grunnlagt i 1983 og med mer enn 30 års erfaring tar de ledelsen som en av Nordens sterkeste og mest erfarne distributører av skjønnhetsprodukter til frisører i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Hovedkontoret ligger i Danmark med lokal tilstedeværelse i hele Norden, hvor de tilbyr ekspertrådgivning og kundeservice direkte til sine mange kunder.

Utfordring

Tidligere gjorde SÆTHER Professional mye manuelt arbeid og ønsket digitalisering av sin nåværende virksomhet.

For å møte dette problemet trengte SÆTHER Professional en uavhengig e-handelsplattform der hårprodukter var i fokus og hvor brukeropplevelsen for både frisører og andre kjøpere kunne håndteres fra et system.

Dynamicweb som løsning

SÆTHERs nye bestillingsportal er utviklet på Dynamicwebs Rapido-rammeverk. Dynamicwebs All-in-One-plattform tilbyr “best i klassen” CMS, netthandel og PIM i én løsning og oppfyller mange av SÆTHERs behov i én løsning, som er en perfekt start for et digitalt “ungt” selskap som SÆTHER Profesjonell.

Videre er Dynamicwebs siste versjon bygget i en moderne og åpen arkitektur som sikrer en effektiv skalering av fremtidige løsninger.

Resultater

Sæthers nye B2B-portal er et sterkt grunnlag for den perfekte digitale overgangen fra null til en digital plattform.

Valget av Dynamicweb og Rapidos rammeverk passer perfekt for SÆTHER og deres behov for en nettbutikk, ettersom det har muliggjort en fleksibel frontend og en rask implementering.
SÆTHER Professionals
Kunde
SÆTHER Professionals
Besøksadresse
Danmark
Segmentet
B2B, Distribution
Nettsted
www.saetherpro.com
Partner
Kruso

Lignende tilfeller