Rodin & Co

Rodin & Co er en betydelig aktør i det norske markedet innen autoutstyr, verkstedutstyr og service. Selskapet ble etablert av Karl Oskar Rodin i 1932, og eies i dag av brødrene Erik og Jørgen Rodin.

Utfordring

Rodin & Co har hatt utfordringer med å sikre god kvalitet og konsistent produktinformasjon i sine ulike kanaler. Med over 50 000 produkter og mange undergrupper, har det vært ønsket et PIM system for sentralisering av alt knyttet til produktinformasjon, både for digitale kanaler, men også for produksjon av kataloger.

Dynamicweb som løsning

Dynamicweb partner Zington ble satt på prosjektet, og det ble fort klart at det Rodin & Co trengte var et PIM system. Deretter ble Dynamicweb PIM valgt som løsning. Med allerede noe produktdata i ERP-systemet deres, Autodata, var Dynamicweb PIM et godt valg, fordi det kan integreres live til ERP-systemet. Dette betyr at den grunnleggende produktinformasjonen som produktnavn, dimensjoner, lagerstatus, kompatibilitet, bestillingsnummer, osv. kun trenger og lagres et sted, og vil derfor alltid være nøyaktig, korrekt og oppdatert.

Resultater

Det nye PIM-systemet til Rodin & Co gjør det nå mye mer effektivt å jobbe med berikelse av produktinformasjon, og sikrer også at alle produkter påføres grunnleggende produktinfo. Massredigering og økt kontroll på hvilke produkter som mangler informasjon gjør PIM til det nyttig verktøy. De kan også laste opp datablader, tegninger, informasjonsark, osv. i tillegg til den eksisterende dataen som ligger i ERP-systemet. Selskapet har nå også et samlet, sentralt sted for alle sine eksterne selgere å hente ut informasjon. Dette sikrer høyere effektivitet, og mindre feil-informasjon til kunden, da de alltid har et sted med riktig og oppdatert informasjon.
Rodin & Co
Kunde
Rodin & Co
Besøksadresse
Norge
Segmentet
B2B, PIM, Wholesale
Nettsted
www.rodin.no
Partner
Zington Group

Lignende tilfeller