ProDesign

ProDesign Danmark designer briller av høy kvalitet, med sterke røtter fra de klassiske danske designtradisjonene.

Utfordring

ProDesign Danmarks tidligere nettside var rettet mot butikker, spesielt optikere. Hele nettsiden var egentlig bare en produktkatalog, og de bestemt derfor at de ville ha en ny løsning. Denne løsningen skulle være mer rettet mot sluttbrukeren, noe som betød store forandringer på siden. Hovedfokuset var å vise frem ProDesign sine produkter, samt styrke merkekunnskapen blant butikker og forbrukere.

Dynamicweb som løsning

Dynamicweb ble brukt for å lage en helt ny online plattform for ProDesign Danmark sine kunder. Siden viser ProDesigns nåværende kolleksjon med omtrent 500 briller og er integrert med selskapets ERP-system, Visma, hvor alle produktdata blir håndtert.

Et filtersøk hjelper kundene å finne søkekriterier basert på materialer, størrelse, farge og kjønn. Siden er også integrert med sosiale medier som YouTube, Twitter og Facebook for å tiltrekke seg enda flere kunder. Nettsiden gjør det mulig for optikere å bestille nye produkter, samt få instruksjonsvideoer for alle produkter.

En helt ny feature på nettsiden er at brukerne kan «prøve rammen» på nett. Dette gjør de ved å laste opp et bilde av seg selv og prøve forskjellige rammer for å se hvordan rammene ser ut på deres ansikt. Brukeren kan selvsagt dele dette bildet på sosiale medier – en flott måte å hjelpe kundene på når de er i starten av deres kjøpsprosess.

Resultater

Siden nettsiden ble lansert har trafikken økt jevnlig. I dag har nettsiden rundt 40.000 besøkende i måneden. Nettsiden er også en av grunnene til at ProDesign har økt sin omsetning med 14% sammenliknet med året før.
Pernille Dressel, Marketing Coordinator, ProDesign Denmark

"Vår nye Dynamicweb-løsning har vist seg å være en stor suksess. Vi valgte å bruke Dynamicweb både fordi vi følte oss trygge på å velge et så etablert og erfarent system, men også fordi løsningen er enkelt å jobbe med i våre hverdagsrutiner. "
- Pernille Dressel, Marketing Coordinator, ProDesign Denmark

ProDesign
Kunde
ProDesign
Besøksadresse
Danmark
Segmentet
B2B, CMS, Retail, Visma
Nettsted
www.prodesigndenmark.com
Partner
Humanpixels ApS

Lignende tilfeller