Plymovent

Plymovent er et nederlandsk selskap som spesialiserer seg på produkter, systemer og tjenester for luftfiltre. Plymovent sikrer frisk luft i fabrikker ved å tilby løsninger for innendørs luftforurensing forårsaket av sveiserøyk, utslipp fra kjøretøy, røyking, osv.

Utfordring

Plymovent har fabrikker i Nederland, Sverige, Sør-Afrika og eier kontorer i 11 land. Plymovent har i tillegg mer enn 45 distributører. For å betjene alle disse interessentene trengte Plymovent et intranett med flere språk.

Dynamicweb som løsning

Ved å bruke Dynamicweb sin All-in-One plattform har Bluedesk E-business utviklet et nytt, flerspråklig intranett. Denne løsningen gjør at Plymovent nå kan håndtere nettsider på flere språk fra en enkel plattform, som betyr at selskapet kan dra nytte av innhold som blir delt på de forskjellige sidene. I tillegg kan selskapet nå kommunisere med sine fabrikker og distributører på et oppdatert, flerspråklige og moderne intranett, på en ressurseffektiv måte.

Resultater

Den flerspråklige løsningen har gitt Plymovent en oppdatert og internasjonal identitet som ikke bare betjener internasjonale interessenter med ny informasjon, men også sparer selskapet for dyre ressurser de tidligere måtte benytte seg av.

Løsningen inkluderer i dag åtte forskjellige språk.
Plymovent
Kunde
Plymovent
Besøksadresse
Nederland
Segmentet
B2B, CMS, Marketing, Manufacturing
Nettsted
www.plymovent.com/
Partner
Bluedesk E-Business B.V.

Lignende tilfeller