Pillen Group

Pillen Group er en internasjonal industrileverandør som leverer topp moderne metallplater for kassaapparater og andre industrielle løsninger. Selskapet har eksistert siden 1956 og har i dag mer enn 125 ansatte som jobber på forskjellige produksjonssteder rundt i Nederland.

Utfordring

Pillen Group ønsket en ny nettbasert plattform som kunne støtte deres internasjonale utvidelse.

Første kriteriet var at plattformen skulle gjøre det enkelt for selskapet å lage og vedlikeholde sider med forskjellige språk. I tillegg skulle siden tiltrekke seg internasjonale kunder til alle enheter, merker, tjenester og produkter som Pillen Group tilbyr. Det neste kriteriet var at nettsiden klarte å bruke innkommende trafikk for å identifisere nye B2B leads. Til slutt skulle den nye plattformen være responsiv, slik at den kunne være med på å øke trafikken fra mobile enheter.

Dynamicweb som løsning

Plattformen har i dag tre forskjellige språk og håndteres av Pillen Groups internasjonale markedsavdeling. Dynamicweb-plattformen gjør det enkelt for ansatte å vedlikeholde, oppdatere og legge til nytt innhold på forskjellige språk. Tiden som spares blir nå brukt til markedskampanjer for å tiltrekke seg nye, internasjonale kunder til nettsiden, som automatisk registrerer nye besøkende ved bruk av Dynamicweb sitt lead-verktøy.

Resultater

Nettsidens trafikk øker stadig og kombinasjonen av de nye språk-versjonene og B2B lead-verktøyet betyr at Pillen Group kan identifisere dobbelt så mange leads som de kunne før, uten å bruke flere ressurser.
Pillen Group
Kunde
Pillen Group
Besøksadresse
Nederland
Segmentet
CMS, Marketing, Manufacturing
Nettsted
www.pillen.eu/
Partner
Innovadis B.V.

Lignende tilfeller