Philipson Wine

Philipson Wine er den største online vinbutikken i Danmark og en ledende importør og distributør av kvalitetsviner over hele verden

Utfordring

Med et ønske om å unngå unødvendige klikk på nettstedet og forbedre brukeropplevelsen, ønsket Philipson Wine å tenke nytt om utformingen av deres nettbutikk. De ble utfordret ved ikke å ha et sentralt sted å lagre produktdataene sine og dermed levere kontinuerlig datakvalitet på tvers av kanalene.

De opplevde også mangel på responsiv webdesign for deres økende antall besøkende fra mobile enheter.

Dynamicweb som løsning

En oppdatert e-handelsplattform fra Dynamicweb ga rammen for å tilby en bedre kundeopplevelse og brukervennlighet av nettstedet.

Dynamicweb CMS kobler sømløst andre digitale verktøy som Perfion, Clerk.io og Active Campaign. Dynamicweb passet perfekt for å møte Philipson Wines ønske om å øke konverteringsfrekvensen og effektivisere brukeropplevelsen gjennom et responsivt design på deres nettbutikk. Plattformen gjør det enkelt å redigere, tilpasse og vedlikeholde innhold og produktdata på nettbutikken.

Med den nye løsningen er det nå enkelt å gjøre forretninger med Philipson Wine. Kunder opplever en intuitiv måte å handle på nettstedet og for Philipson Wine er det like enkelt å redigere innholdet på deres nye nettbutikk.

Resultater

Dynamicweb-løsningen med integrasjon til et PIM-system har forbedret brukervennligheten til nettbutikken, noe som har økt konverteringsfrekvensen med 75%.

De responsive evnene som er inkludert i Dynamicweb-løsningen rettet mot mobile enheter, har gitt Philipson Wines nettbutikk et enklere brukergrensesnitt og har skalert høy ytelse. I tall har den nye nettbutikken resultert i 180% flere mobilkonverteringer.

Til slutt har implementeringen av deres PIM-system gjort det mulig å lagre og vise mer enn 20.000 kundetilbud og vinanmeldelser på den nye nettbutikken. Det faktum at de kan vise riktige produktdata på nettbutikken har gitt mer verdi for besøkende til Philipsonwine.dk.

Om kunden
Philipson Wine selger direkte til restauranter, bedrifter og private kunder over hele landet. Philipson Wine er den største online vinbutikken i Danmark og en ledende importør og distributør av kvalitetsviner over hele verden.
Philipson Wine
Kunde
Philipson Wine
Besøksadresse
Danmark
Segmentet
B2C, B2B, CMS, Retail, Dynamics NAV
Nettsted
www.philipsonwine.com
Partner
Smartpage

Lignende tilfeller