PGL Holidays

PGL er en markedsledende tilbyder av aktivitetskurs og ferier for skoler, ungdomsklubber, familieferier og sommercamper for barn uten familier i Storbritannia. PGL har fem forskjellige markedsavdelinger innad i sin bedrift, hvor alle dekker hvert sitt demografiske område.

Utfordring

Å ta en kompleks side med mange elementer og gjøre den kompatibel og brukervennlig på tvers av alle enheter. Til syvende og sist en forbedring av det visuelle designet for å øke salget.

Dynamicweb som lösning

Et av kravene fra PGL var at den nye løsningen skulle klare å imøtekomme alle behovene som de fem forskjellige markedsavdeingene har.

Den nye løsningen ble laget med Dynamicweb og har et responsivt og skreddersydd design. I tillegg inneholder løsningen et verktøy for innholdshåndtering som kan brukes av alle de fem markedsavdelingene.

Nøkkeldata blir hentet ut fra deres utvidende backofficesystemer for å hele tiden gi kundene tilgang booking, ledighet og alternativer for ferier.

Systemer som feriesøk, booking, betaling og brukerhåndtering ble laget, spesifikt for å imøtekomme kundens unike krav. I tillegg ble løsningen laget med et system som trygt behandler de personlige opplysningene kundene oppgir.

Resultater

Siden er tilgjengelig i England, men finnes også på spansk og fransk med et mål om å legge til flere språk når selskapet vokser. Både bookinger og besøkstid har økt etter lansering av den nye nettsiden.
PGL Holidays
Kunde
PGL Holidays
Besøksadresse
Storbritannia
Segmentet
CMS, Marketing, Organization
Nettsted
www.pgl.co.uk/en-gb
Partner
The Foundry

Lignende tilfeller