Nyfors

Nyfors er et dansk elektrisitetsselskap med hovedkontor nord i Danmark. Selskapet har i dag mer enn 100 høyt kvalifiserte ansatte og betjener mer enn 50.000 kunder innenfor bransjene elektrisitet, solpanel, fibernettverk, varmepumper og vinnenergi.

Utfordring

Hovedmålet var å forsterke merkeidentiteten og markedsposisjonen ved å lage en enkel, klar og visuell presentasjon av Nyfors og deres mange produkter og tjenester.

Den nye løsningen måtte være responsiv og kunne klare å formidle dynamisk og tilpasset innhold på tvers av forskjellige plattformer. Nyfors forventet også at den nye løsningen skulle øke konverteringsraten, noe som ville kreve at man integrerte en leadgenerator inn i løsningen.

Dynamicweb som løsning

Gotcha brukte Dynamicweb sin All-in-One plattform for å lage en brukervennlig og personalisert løsning. Det integrerte profileringsverktøyet gjør at innhold blir vist basert på brukerens tidligere besøk og klikk, og presenterer innholdet tydelig. Verktøyet gjør det mulig for Nyfors å lage innhold til veldig spesifikke målgrupper for å maksimere brukeropplevelsen og konverteringer.

Nettsiden tilbyr hurtig navigasjon mellom B2C og B2B og automatisk tilpasser innholdet deretter. Den tilbyr også forskjellige oppfordringer til å melde seg på nyhetsbrev eller skrive direkte til selskapet. Registrerte brukere kan også gå inn på sin egen profil med en selvbetjeningsportal for å se på sin egen bruk av elektrisitet og regninger.

Resultater

Den nye Dynamicweb løsningen omfatter også Twitter Bootstrap rammeverket, som optimaliserer nettsiden i henhold til plattformen hvor den blir brukt. Ved å kombinere brukervennlighet, overbevisende design og effektiv informasjonsflyt, har siden generert høy verdi for kundene.

Løsningen er optimalisert hos Google ved riktig bruk av nøkkelord, noe som betyr at Google presenterer innholdet på en mer relevant og organisert måte. I tillegg er teksten SEO optimalisert i henhold til definerte nøkkelord. Disse egenskapene har økt konverteringsratene og selskapets generering.
Nyfors
Kunde
Nyfors
Besøksadresse
Danmark
Segmentet
CMS, Marketing, Organization
Nettsted
www.nyfors.dk/
Partner
Gotcha

Lignende tilfeller