NST

NST er Storbritannias ledende reiseselskap for skoleturer til Storbritannia, Europa og hele verden.

Utfordring

Målet var å posisjonere NST som den ledende reiseeksperten på nett. For å oppnå dette, skulle det lages en nettside som var tydelig, rask og brukervennlig på alle enheter. Nettsiden skulle også tydelig vise frem deres ekspertise innenfor skoleturer og hvordan selskapet differensierer seg fra konkurrentene. I tillegg skulle nettsiden vise at selskapet har de høyest mulige standarder for sikkerhet.

For å summere opp: en kunnskapsdrevet, oppgavebasert og attraktiv nettside som reflekterer NSTs merke og tjenester, samt at selskapet forstår læreres tidkrevende timeplan.

Dynamicweb som løsning

Et viktig krav var å kunne oppbevare alt innhold på et sted, som igjen kunne bli delt på tvers av produktsider. Innholdet skulle være enkelt å endre slik at man kan tilpasse det til hver enkelt produktside.

CMS systemet måtte være enkelt å bruke, da mange av brukerne har begrensede tekniske ferdigheter.

Søkeverktøyet skulle gjøre det enkelt for brukere å legge inn flere kriterier for å skreddersy deres søkeresultat.

Plattformen måtte klare å levere et helt nettverk av nettsider, samtidig som det skulle være enkelt å dele generelt innhold på tvers av forskjellige sider. I tillegg måtte løsningen ha muligheten til å hente ut nøkkeldata fra backofficesystemer som beskytter data og personlige opplysninger online.

Resultater

Responsen fra kundene har vært veldig positive. Antall besøkende har økt kraftig hvert år, og dette har hatt en positiv innvirkning på konverteringer. Nettsiden har gitt et godt grunnlag som støtter selskapets digitale strategi. I tillegg har siden har også blitt godt mottatt internt, da kundebehandlere nå kan bruke innholdet som trening.
Graham Sadler, IT Director, NST
"Vårt mål var å levere en kunnskapsdrevet, oppgavebasert og attraktiv nettside som reflekterer NSTs merke og tjenester, samt at vi forstår at lærere er veldig opptatt."
- Graham Sadler, IT Director, NST
NST
Kunde
NST
Besøksadresse
Storbritannia
Segmentet
CMS, Marketing, Organization
Nettsted
www.nstgroup.co.uk

Lignende tilfeller