Nortec

Nortec er spesialisert på tjenester og løsninger for å støtte alle aspekter av vaskerivirksomheten. Produkter av høy kvalitet, brukervennlige grensesnitt, dansk design og høyt servicenivå.

Utfordring

Nortec ønsket en løsning for å matche produktene bedre, kjent for ytelse, design og kvalitet. Det betydde et raskt, brukervennlig nettsted som ga all informasjon kundene trengte.

Et spesifikt krav var en bedre kategorisering av produkter og et bedre søk for å hjelpe kundene med å finne det de trenger. Ved å finne det riktige produktet, bør kunden få presentert all tilgjengelig produktinformasjon og muligheten til å laste ned en produktkatalog.

Dynamicweb som løsning

Dynamicweb Rapido ble valgt for denne oppgaven. Rapido ga et sterkt grunnlag, som vi deretter bygde på toppen av, for å levere en enda bedre brukeropplevelse med veldig jevne overganger mellom sider.

Mye oppmerksomhet ble lagt på design og brukeropplevelse på nettstedet. Det gjenspeiler nå kvaliteten på produktene og matcher Nortecs utstillingsrom i utseende. Interaksjonsdesign brukes til å hjelpe brukerne med å navigere på nettstedet og gi bedre tilbakemeldinger.

Det er nå mulig å laste ned brosjyrer og datablad for hvert produkt, og produktsidene er generelt veldig rike på informasjon. Filteret er bygget for å støtte filtre på flere nivåer, slik at kundene for eksempel kan velge sin bransjelinje -> Produkttype -> Kapasitet

Resultater

Nortec har klart å skape en ensartet merkevarebygging på tvers av web, kommunikasjonskanaler, utstillingslokaler og andre offline berøringspunkter.

Nortec forventer å se en nedgang i tiden brukt på håndtering av kundeforespørsler om manualer og produktinformasjon på grunn av selvbetjeningsalternativene som tilbys i den nye løsningen.
Dan Vium, Marketing Manager, Nortec
"We wanted to create a simple and user-friendly website with specific selected design elements and animations as well as unique details that visitors may not even notice at first. The goal is to give our customers and users an experience that matches the products and solutions we provide and thus enhance our position as one of the market-leading suppliers of professional laundry solutions. We succeed and now we have the foundation for our online activities as a natural extension of our local visual identity."
- Dan Vium, Marketing Manager, Nortec
Nortec
Kunde
Nortec
Besøksadresse
Danmark
Segmentet
B2B, Manufacturing, Visma
Nettsted
www.nortec.dk
Partner
Novicell

Lignende tilfeller