Normark

Normark er en ledende B2B-distributør av fiske-, jakt- og utendørsutstyr. Selskapet distribuerer noen av verdens mest kjente merkevarer til forhandlere over hele Skandinavia.

Utfordring

Salgsteamet på Normark behandler og leverer til alle forhandlere, med produkter bestemt etter sesong. For å forbedre og forenkle prosessen ønsket Normark å styrke forhandlerne ved å muligheten til å legge til sine egne og unike bestillinger i standardiserte leveranser.

Dynamicweb som løsning

Sammen med sin svenske partner, Softgear, valgte Normark Dynamicweb All-in-One-plattformen til en tilpasset B2B-e-handelsløsning med Dynamics NAV integrasjon. Dette vil tillate å automatisere ordreprosessen og redusere den manuelle arbeidsbelastningen for både Normark og deres mange forhandlere. Til slutt blir det mulig for både Normark, forhandlerne og kundene å dra nytte av høy fleksibilitet i bestillingsprosessen, noe som reduserer sjansene for utsolgte produkter, forsinkelser og kompleksitet.

Resultater

Den holistiske B2B e-handlesløsningen har forenklet salgsprosessen for alle involverte, og har ekskludert de manuelle utgiftene knyttet til tidligere bestilling. NAV-integrasjon automatiserer prosessen, noe som gjør det mulig for Normark og Softgear å fokusere på å maksimere forretningsverdien ved å tilby forenklet og effektiv B2B-bestilling. Forhandlerne får mer tid og kan tilby bedre kundeservice i butikk.

Matts Baum, CEO, Normarks Scandinavia AB
"Våre kunder har behov for å kunne legge til sine bestillinger med kort varsel, og ikke alltid i normale kontortider. De må også se om produktet er tilgjengelig for umiddelbar levering. Softgear har hjulpet oss med å løse dette ved å lage en toppmoderne B2B nettbutikk fra Dynamicweb. Nettbutikken er mer enn bare å selge varer; det sparer også våre kunder, og vi ringer om tapte fakturaer eller forsinkelser fordi alt dette er søkbart på nettet."
- Matts Baum, CEO, Normarks Scandinavia AB
Normark
Kunde
Normark
Lokasjon
Sweden
Segmentet
B2B, Distribution, Dynamics NAV
Nettsted
webshop.normark.se
Partner
Softgear

Lignende tilfeller