Nissens

Nissens er et dansk selskap som ble grunnlagt i 1921. De lager og leverer maskinkjølere, klimaprodukter og termiske løsninger verden over. Nissens har over 1.300 ansatte rundt om i verden.

Utfordring

Nissens trengte en oppdatert nettside som kunne erstatte deres eksisterende løsning. Deres produkter blir brukt rundt om i hele verden, så det var absolutt nødvendig at deres nettside kunne håndtere flere språk på en enkel og oversiktlig måte. Det var også nødvendig å lage en løsning hvor CDN og global hosting var støttet.

Løsningen skulle bli lansert over tid i flere faser, for å sikre en transparent overgang fra eksisterende løsning. Dermed la man gradvis til ny funksjonalitet, med øye for en totalløsning på sikt.

En viktig feature som ble lagt til i de innledende fasene var en søkefunksjonalitet som hjalp mekanikerne til å enkelt finne informasjon om kjølesystemer til spesifikke kjøretøy. I tillegg kunne man finne tilsvarende informasjon om kjølevæske og smøring. Dette var en liten revolusjon for Nissens, da de tidligere ikke hadde denne muligheten på eksisterende løsning.

Dynamicweb som løsning

Dermed var valget av CMS ikke så vanskelig for Nissens, nettopp fordi Dynamicweb kunne understøtte disse tekniske kravene, og i tillegg ga det rom for å videreutvikle nettsiden.

Den første oppgaven var å lage et registreringsskjema for kursdeltakere. Når folk deltok på kurs fikk de en kode som de måtte bruke for å registrere sin deltakelse. Denne løsningen ble bygget på eCommerce og kupongkoder.

Nettsiden ble implementert ved bruk av New Indexing, slik at man enklere kunne søke etter alt innholdet på siden. Siden bruker elementrelasjonslister for å gjøre det lettere å gjenbruke innhold.Dermed ble det opprettet en skreddersydd indeksbygger, som sørget for at kun sider som man faktisk kunne navigere i kom opp i søkeresultatet.

Søkeverktøyet som hjelper til med å finne kjølevæske og smøring for forskjellige kjølesystemer, the Oil and Gas Finder, ble implementer ved å bruke en kombinasjon av Intergration Framework, for å importere data til en ny tabell i databasen, og New Indexing med fasetter. Finderen bruker cascading søkefiltre hvor valg i ett filter, påvirker hvilke verdier som er tilgjengelig i det neste søket.

Hosting er gjort i Azure. Azure ble valgt på grunn av mange årsaker, men mest fordi alle hostingskriterier kunne bli håndtert på et sted. Azure har databaser som fungerer godt med Dynamicweb og enkel .NET baserte applikasjoner for hosting. I tillegg blir CDN og global hosting støttet av Azure.

Resultater

Nissens Dynamicweb-løsning er en UX-vennlig bedriftsnettside, med hjelpsomme verktøy som er skreddersydd for industrien, slik som the Oil and Gas Finder, hvor brukeren selv kan velge olje og gass på over 20.000 kjøretøy.

Løsningen har generert en 129,75% økning i gjennomsnittlig besøkelengde og en 40,94% redusering av folk som forlater nettsidene. Ved å bruke Dynamicweb kan selskapet enkelt oversette sidene sine, og har nå bedriftsnettsider oversatt til 7 forskjellige språk.
Jacob Wædeled Smedegaard, Marketing & Communications Manager, Nissens A/S
"Vi har utviklet en nettside som setter grunnlaget for vår digitale reise de neste årene. Systemet er bygget med konseptet «maks tre klikk», noe som gir brukerne kjapp tilgang til data som er relevant for dem. Nettsiden kan allerede håndtere komplekse oppgaver, som å bestemme olje og gass kvantiteten for mer enn 20.000 kjøretøy, og vi kommer til å se mye mer til slike løsninger i fremtiden."
- Jacob Wædeled Smedegaard, Marketing & Communications Manager, Nissens A/S
Nissens
Kunde
Nissens
Besøksadresse
Danmark
Segmentet
CMS, Marketing, Manufacturing
Nettsted
www.nissens.com
Partner
Heyday

Lignende tilfeller