Nh1816 Verzekeringen

I nesten 200 år har Nh1816 tilbudt forsikringer for alt i og rundt huset. Nh1816 Forsikring ble grunnlagt i 1816 in Oudkarspel, en by nord i Nederland, og har ved flere anledninger fått prisen «det beste forsikringsselskapet» i Nederland.

Utfordring

Nh1816 Forsikringer ønsket en ny og forbedret SEO optimalisert nettside som tilbyr B2B og B2C informasjon for både private kunder og forsikringsmeglere.

Dynamicweb som løsning

Bluedesk E-business valgte Dynamicweb sin All-in-One plattform for å gi Nh1816 Forsikringer den mest effektive og brukervennlige innholdsadministrasjonen på markedet. Løsningen har et responsivt design som gjør at alle kunder og meglere kan gå inn på den nye nettsiden fra deres telefon eller nettbrett.

En annen viktig egenskap i løsningen til Dynamicweb var muligheten for kundene til å søke etter lokale meglere i deres region. Tjenesten er tilrettelagt med Google Maps POI database, som også gjør at meglere kan legge til seg selv som en lokal megler. Dette gjør at den nye siden er veldig populær blant potensielle kunder og meglere, da den samler sammen en hel rekke med informasjon og tjenester på et sted.

Resultater

Siden lanseringen av den nye nettsiden har Google rangerinen økt med 54%, noe som betyr at flere og flere leads er på vei. Ved bruk av Dynamicweb sitt verktøy kan nå Nh1816 Forsikringer lansere kampanjer på alle sine sosiale medier samtidig. Dette har økt effektiviteten i selskapets markedsavdeling, samt økt merkebevisstheten blant målgruppen.
Nh1816 Verzekeringen
Kunde
Nh1816 Verzekeringen
Besøksadresse
Nederland
Segmentet
CMS, Marketing, Organization
Nettsted
www.nh1816.nl/
Partner
Bluedesk E-Business B.V.

Lignende tilfeller