Newsec Datea

Newsec Datea er en av Danmarks største eiendomsselskap som leier ut leiligheter, lagerhus, kjøpesentre og kontorer over hele landet. Deres kunder inkluderer både private og offentlige leietakere. Newsec Datea har ofte ansvarlig for vedlikehold av kundens bygninger.

Utfordring

I 2016 diskuterte Newsec Datea og Dynamicweb sin partner, DIS/PLAY, mulighetene for å lansere en ny, digital utleieportal som kunne redusere det administrative arbeidet og optimalisere den interne arbeidsprosessen, samtidig som den kunne møte kundenes behov og kriterier.

Dynamicweb som løsning

Den nye Newsec Datea utleieportalen er bygget på Dynamicweb All-in-One plattform fordi den klarer å trekke ut informasjon og leieavtaler fra eksterne bookingsystemer og sette all data sammen i en løsning.

Dynamicweb-plattformen fungerer også fint til å skape utvidende søkefiltre for å hjelpe kundene med å finne passende lokaler, og gjør dette mulig via integrasjonsappen for å laste ned leieavtaler fra alle Newsec Dateas eksterne systemer. Den sentrale løsningen hjelper også Newsec Datea til å generere flere leads, fordi alle ressurser er rettet til den nye portalen.

Dynamicweb partneren DIS/PLAY valgte Dynamicweb fordi Newsec Datea har en hel avdeling med redaktører som trenger en brukervennlig CMS og markdesføringsportal slik at de kan lage nye kampanjesider.

Resultater

Siden lansering i April 2017 har den nye utleieportalen klart å doble antall besøkende fra ulike utleieforeninger. Portalen har også hjulpet med å optimalisere den interne arbeidsflyten – spesielt takket være integrasjonen til Newsec Dateas eksterne systemer, slik at det blir enklere og mindre tidkrevende å håndtere de 900+ leieavtalene.

Portalen har også gjort det enklere for Newsec Dateas salgsteam å optimalisere deres salgsprosess ved å bruke alle deres ressurser på den nye portalen.
Bjarne Groth Kjær, Head of IT, Newsec Datea
"Med vår nye nettside kan vi møte våre brukere på deres digitale reise. Integrasjonen med sosiale medier, markedsportaler, og riktig innhold på riktig tid har vært noen av de viktigste behovene som vi nå klarer å dekke. I tillegg har vi gitt kundene muligheten til å finne mer informasjon når det trengs, noe som er viktig. Med en avansert integrasjon til forskjellige bedriftssystemer kan vi nå vise informasjon om alle våre produkter. Dette betyr at vi møter både den visuelle og følelsesladde brukeren, og brukeren som kun ønsker fakta og detaljer. "
- Bjarne Groth Kjær, Head of IT, Newsec Datea
Newsec Datea
Kunde
Newsec Datea
Besøksadresse
Danmark
Segmentet
CMS, Marketing, Organization
Nettsted
www.datea.dk
Partner
AKQA

Lignende tilfeller