Nevotex

Nevotex er den ledende grossisten innen stoff, lær, materialer og klær for møbelindustrien i Skandinavia og Baltiske land.

Utfordring

Nevotex ønsket en nettbutikk som kunne øke deres online salg. Løsningen skulle også ha en sanntidsintegrasjon med selskapets ERP-system, Microsoft Dynamics NAV. I tillegg trengte Nevotex en skalerbar og fleksibel løsning som kunne inkludere flere land, språk og valuta for å kunne jobbe med selskapets utenlandske kontorer.

Dynamicweb som løsning

Løsningen hadde veldig spesifikke krav – et brukervennlig grensesnitt med et funksjonelt og stilig design, kjapp responstid og det skulle være enkelt å navigere og kategorisere produktsider som inneholdt relevant produktinformasjon. Smart search løsningen sikrer en enkel navigasjon gjennom hele produktkatalogen ved å tilby relevante søkeresultater.

Sanntidsintegrasjonen med Microsoft Dynamics NAV sikrer enkel håndtering av produkter, kunder og ordrehistorikk. Kunder trenger kun å logge inn for å se sine tidligere bestillinger, tilpasset innhold og priser. Dette gjør bestillingsprosessen mye enklere for både kundene og Nevotex.

Resultater

Fra første dagen har den nye løsningen økt antallet online bestillinger med mer enn 100%. Løsningen har også veldig skalerbare, som betyr at Nevotex enkelt kan legge til nye språk i løsningen. Hver versjon kan enkelt bli optimalisert basert på de lokale markedspreferansene når det gjelder kolleksjoner, markedsføring materiale, betaling- og leveringsmetoder. I tillegg kan Nevotex tilpasse hver nettbutikkside til å kunne gi personalisert innhold for en spesifikk kunde eller målgruppe.
Nevotex
Kunde
Nevotex
Besøksadresse
Sverige
Segmentet
B2B, Distribution, Dynamics NAV
Nettsted
ehandel.nevotex.se/
Partner
Mindflower

Lignende tilfeller