McHutchison

McHutchison er en hage- og planteleverandør. De leverer den beste og mest service-orienterte engrosdistribusjonen av planter og andre relaterte produkter i hele Nord-Amerika. Grunnlagt i 1902.

Utfordring

McHutchison ønsket å øke salget uten å ansette flere mennesker. Deres kunder ønsket å se en digital forvandling og var villig til å kjøpe mer, dersom nettsidene ble oppgradert. McHutchison innså at nettsidene deres må være konkurransedyktige mot andre sider i bransjen.

Dynamicweb som løsning

Dynamicweb laget en nesten 100% live integrasjon mot den komplekse forretningslogikken i McHutchisons ERP-system. Dette letter muligheten til å støtte: • Én enkel kundeordre som konsoliderer langsiktige bestillinger, og inkluderer produkter fra flere leverandører • Denne enkeltordren blir deretter delt opp i flere ordrer over tid når planter dyrkes og er klare til levering • Åpne ordrer kan justeres fra nettstedet • Kompleks, kundespesifikk prissetting • Faktiske og anslåtte lagerbeholdninger frem til 26 uker i fremtiden • Forbedrede produktsøk- og rapporteringsfunksjoner

Resultater

Kunder legger inn flere bestillinger via nettstedet. De er i stand til å gjøre justeringer av sine åpne ordrer og bruker også rapporteringsfunksjonene for å ta forretningsbeslutninger for fremtidige ordrer.
Mike Tizio, CEO, McHutchison
"Vi satte pris på at Dynamicweb lyttet til hva vi ønsket oss i den nye løsningen. I tillegg likte vi at de var et lag, og ikke bare en selger. De ansatte hadde også en entusiasme og kreativitet som passet godt med vår egen."
- Mike Tizio, CEO, McHutchison
McHutchison, Inc.
Kunde
McHutchison, Inc.
Besøksadresse
New Jersey, USA
Segmentet
B2B, Distribution, Dynamics NAV
Nettsted
www.mchutchison.com/
Partner
Clients First Business Solutions

Lignende tilfeller