MAVOM

Mavom er en distributør av spesialkjemikalier i Nederland, Belgia og Tyskland. Med vår mangeårige erfaring, tekniske ekspertise og kundefokus, gir vi våre industrikunder råd om riktig kjemi for deres spesifikke applikasjon. Vi tilbyr produkter for bedre vedheft, jevnere drift, lengre levetid og god beskyttelse. Uansett hvilken kjemi du leter etter, finner du svaret med Mavom.

Utfordring

Opprettelsen av et godt bedriftsnettsted er førsteprioritet, med litt sortering fremover for til slutt å vokse til en e-handelsplattform der varer og tjenester fra de to forretningsenhetene til MAVOM kan markedsføres.

Fra begynnelsen er online credo for nå, den første fasen. Et grunnlag med et godt nettsted, godt rustet til å drive digital markedsføring og som åpner opp for nye kanaler for salg. En trinnvis gjennomføring av ambisjonene er tilrådelig. På denne måten er det tydelig hva som må legges i den digitale posisjoneringsstrategien.

Det er for tiden ikke noe eget nettsted for MAVOM spesialkjemikalier og MAVOM kjemiske løsninger. Ganske nylig har begge forretningsenhetene skaffet seg sin egen visuelle identitet ved å skille med en tagline og sin egen farge. Spesialkjemikalier er preget av fargen blå som har blitt introdusert i den stasjonære og Solutions er utført med fargen rød. For tiden lander kundene for begge forretningsenhetene fortsatt på det samme nettstedet, og det er ingen klar definisjon på nettet.

Dynamicweb som løsning

En reponsiv og flerspråklig plattform, der innholdet enkelt og uavhengig kan administreres gjennom det utmerkede Content Management Systemet som er en del av Dynamicweb.

- Utmerket presentasjon av MAVOM-produktene, ved å bruke e-handelsmodulen som er en del av Dynamicweb. (forhåndssortering av netthandel i neste fase).
- Presentere begge forretningsenhetene separat på MAVOM.nl.
- Utmerkede markedsføringsmuligheter for å betjene kundene så relevante som mulig og for å holde dem i nærheten ved å bruke markedsføringspakken som er en del av Dynamicweb.

Resultater

Et design som appellerer og jevnt leder og betjener den besøkende gjennom nettstedet og gjør det enkelt å komme i kontakt med MAVOM BV online.

- Et nettsted som inviterer og konverterer og derfor kan sikre at besøkende kan oppmuntres til å gjøre forretninger med MAVOM BV via digital kommunikasjon.
- Et nettsted som er klart til å bli utvidet i neste trinn med e-handelsfunksjoner som direkte bidrar til omsetningen og/eller effektiviteten til MAVOM.
- En plattform som kan kobles til ERP, CRM og PIM i neste fase.
MAVOM Speciality Chemicals
Kunde
MAVOM Speciality Chemicals
Besøksadresse
Nederland, Belgia og Tyskland
Segmentet
Nettsted
www.mavom.nl
Partner
Bluedesk E-Business B.V.

Lignende tilfeller