Magnusson & Freij

Produktspekteret til Magnussons & Freij inkluderer over 7000 forbruksvarer som kontorartikler, toalettpapir og tørkepapir, vaske- og beskyttelsesprodukter, samt catering. Selskapet har vært partnere med Nylomgruppen i mange år, en gruppe som er satt sammen av 14 godt etablert familieselskaper rundt om i Sverige.

Utfordring

Magnusson & Freij er en grossist som opererer med transaksjoner av store volum, noe som krever en sikker og rask nettbutikk.

Tidligere har Magnusson & Freij brukt mye tid på å gjøre ting manuelt, noe som har krevd mye av deres verdifulle ressurser. For å forbedre forretningsvirksomheten ville de derfor ha en oppdatert nettbutikk med Jeeves ERP integrasjon.

Dynamicweb som løsning

Magnusson & Freij og deres svenske partner Softgear valgte derfor Dynamicweb sin All-in-One plattform som grunnlaget for den nye nettbutikken, fordi den allerede har en integrert nettbutikk og et standard integrasjonsrammeverket som gjør at nesten alle systemer kan integreres med Dynamicweb.

Fleksibiliteten til plattformen gjør at Magnusson & Freij kan tilpasse løsningen til deres spesifikke behov og at de fortsatt kan bruke den eksisterende dataen de har, inkludert en omfattende kundedatabase. I tillegg kan Magnusson & Freij tilby hele deres 7000 produktspekter i en oppdatert nettbutikk som tilbyr brukervennlig navigasjon, søk, forslag og enkel bestillingsflyt.

Resultater

Magnusson & Freij kan nå automatisere mange oppgaver som har gjort den daglige virksomheten mer effektiv og kostnadsbesparende. Nettbutikken er enkel å vedlikeholde og oppdatere, og tilbyr nye måter for å motta komplett og detaljert kundeinformasjon, inkludert bestillingsstatistikk, ordrebekreftelse og lagerstatus. Magnusson & Freij bruker denne informasjonen for å hele tiden utvikle og forbedre kjøpsopplevelsen.
"Uten en moderne nettbutikk hadde vi aldri vært forberedt på fremtiden, men det er vi nå! "
- Krister Pettersson, CEO, Magnusson & Freij
Magnusson & Freij
Kunde
Magnusson & Freij
Besøksadresse
Sverige
Segmentet
B2C, B2B, Distribution, Jeeves
Nettsted
www.magnusson-freij.se
Partner
Mindflower

Lignende tilfeller