Lofta

Når lyset faller lekende gjennom Lofta kvistvindu, bades rommet i fullt sollys. Lys som skinner gjennom finishen av høy kvalitet og det lekre og elegante designen på Lofta vindusvindu. Du opplever plutselig hva plass egentlig er.

Utfordring

Lofta Dakkapellen har vært Bluedesk-kunde i lang tid, og det ble på tide å oppgradere Dynamicweb-plattformen.

Dynamicweb som løsning

Med denne oppgraderingen fikk Lofta Dakkapellen en rekke nye funksjoner, sikkerheten ble strammet og administrasjonen ble lettere.

I tillegg til oppgraderingen ble plattformen responsiv og designet ble oppdatert. Dette var viktig for å få kontakt med ulike kontaktmomenter i kundereisen. For hos Lofta, akkurat som hos Bluedesk, er kunden konge.

De innsamlede dataene fra Lofta Dakkapellen har blitt brukt til å bruke forskjellige konverteringsoptimaliseringsslag. Bluedesk har gjort alle viktige konverteringspunkter (tilbud, brosjyreforespørsler og avtaler) målbare via Google Tag Manager. Disse dataene videresendes til Google Analytics, hvor resultatene vises i en velordnet oversikt.

Resultater

Lofta Dakkapellen har nå et konverteringsorientert bedriftsnettsted som oppfyller alle gjeldende standarder og er egnet for digitale markedsføringsformål.

For å øke antall konverteringer, er Bluedesk opptatt med ulike SEO-aktiviteter for å gjøre Lofta Dakkapellen lettere å finne for målgruppen i Google. Dette arbeidet er nødvendig med tanke på den høye konkurransen i kvistmarkedet. En rekke søkeord er blitt enige med de tilsvarende målene, slik at man kan arbeide mot de målrettede kampanjene.

Målet for 2016 var å nå den første siden i Google med 65% av de avtalte søkeordene i slutten av fjerde kvartal. I april 2016 var mer enn 40% av søkeordene allerede på den første siden i Google. I tillegg økte andelen unike organiske besøkende (SEO) med 13,13% basert på perioden fra 1. januar - 31. mars 2016 sammenlignet med året før.
"The design that Bluedesk made for the Lofta website fully endorses the proposition for exclusivity and design."
- Rick Coreelmont - Commercial Director Lofta Dakkapellen
Lofta Dekkapellen
Kunde
Lofta Dekkapellen
Besøksadresse
Nederland
Segmentet
B2C, CMS, Manufacturing
Nettsted
www.loftadakkapel.nl
Partner
Bluedesk E-Business B.V.

Lignende tilfeller