LifeHammer

LifeHammer er internasjonalt kjent for sine sikkerhetshammere. LifeHammer har et bredt spekter av sikkerhetshammere i forskjellige størrelser og har gjennom årene blitt det ledende merket innen bil-sikkerhet.

Utfordring

LifeHammer har lenge vært en av de ledende merkevarene innenfor bil-sikkerhet, men har i nyere tid hatt et ønske om å tiltrekke seg nye globale kunder og øke merkebevisstheten. For å gjøre dette slo LifeHammer seg sammen med Dynamicweb partner, Innovadis, for å lage en ny online plattform som inkluderer innholdsstyring, nettbutikk og online markedsføring.

Dynamicweb som løsning

For å imøtekomme LifeHammer sine internasjonale ambiasjoner bestemte Innovadis seg for å bruke Dynamicweb sin plattform. Plattformen gjør det enkelt å håndtere flere internasjonale nettsider og -butikker. LifeHammer tok plattformen i bruk med en gang og lanserte en nederlandsk, engelsk, fransk og tysk versjon av nettsiden som inneholdt oppdatert produktinformasjon.

En av de mest effektive verktøyene som finnes i den nye nettbutikken er en internasjonal butikkfinner, som hjelper besøkende å finne en butikk i nærheten av seg i Europa, USA eller Australia.

I tillegg til nettbutikken og integrert markedsføring mot sosiale medier, gjør plattformen det mulig for LifeHammer å drive effektiv markedsføring på alle kanaler samtidig. Kunder kan både finne produkter, priser og fysiske butikker på nettsiden. Ikke bare hjelper dette salget til de fysiske butikkene, men det tiltrekker også flere online kunder som drar fordeler av en mer utvidet og beskrivende produktinformasjon, oppdaterte priser og brukervennlige bestillingsprosesser. I tillegg kan du bruke PayPal når du skal betale. Til slutt har Innovadis hjulpet LifeHammer å få enda mer trafikk ved å bruke SEO og SEA forbedringer.

Resultater

Den nye All-In-One plattformen til Dynamicweb begynte allerede første dagen med å generere flere salg, både på nett og i fysiske butikker. Dette ga LifeHammer et godt grunnlag for videre forbedring og utvikling av verdens største leverandør av sikkerhetsutstyr til bil.
LifeHammer
Kunde
LifeHammer
Besøksadresse
Nederland
Segmentet
CMS, Marketing, Organization
Nettsted
www.lifehammerproducts.com/
Partner
Innovadis B.V.

Lignende tilfeller