kubbabudin.is / LEGOSTORE

B2C nettbutikk implementert samtidig med en LS Retail implementering ved bruk av LS Omni og Dynamicweb LS Retail integrasjon. 600 produkter og 32 temaer fra LEGO. Forskjellige betalingsmuligheter og leveringsmetoder.

Utfordring

Egilsson er et selskap som driver en LEGO-butikk på Island, parallelt med deres store kontorutstyr og -møbelbutikk A4. Deres mål er å betjene alle sine kunder, og å gjøre LEGO-produkter tilgjengelig for alle på Island, med levering rundt om i hele landet.

Egilsson har en nettbutikk for butikken sin A4, men var på utkikk for en til nettbutikk for deres LEGO-butikk. dette skjedde samtidig som de ville flytte fra Dynamics AX til LS Retail NAV. Fordi de byttet ERP-system, var det derfor også nødvendig å erstatte deres daværende nettbutikk for A4. Den tidligere A4 siden var allerede lansert, så det ble bestemt å starte med den nye nettbutikken til LEGO, legobudin.is.

En av de største grunnene til å lage en LEGO-nettbutikk var for å tilgjengeliggjøre deres produkter for alle på Island via en utmerket leveringstjeneste. I tillegg merket Egilsson også et økt behov for produktene via sosiale medier meldinger og telefonsamtaler.

Dynamicweb som løsning

Løsningen som ble akseptert var en implementering av en av Dynamicweb sine applikasjoner som driver både A4.is og Legobudin.is. Integrasjonen skulle gå gjennom LS Omni for å få et godt utgangspunkt, og for å gjøre det enklere med den pågående LS Retail NAV implementeringen. Implementering av LEGO-nettbutikken var et naturlig første steg, da det symboliserte å starte på nytt, med blanke ark. Alt av design er gjort av Advania.

For å få et bedre utgangspunkt og bedre opplevelse for kunden var det best å bruke Dynamicweb sin Rapido 3.2. Dette betød at de fleste funksjonene allerede var på plass, og det var kun nødvendig med noen få justeringer i design og stil. Dog den nyeste versjonen er langt fra den originale Rapido løsningen.

Resultater

kubbabudin.is ble lansert og eksponert for verden kort tid før Black Friday og Cyber Monday, og i løpet av første uken hadde allerede butikken hundrevis av ordre. Det meste av produktinformasjon er synkronisert med LS Retail, og alle bestillinger går automatisk gjennom LS Retail. Lanseringen av A4.is er fortsatt pågående.
kubbabudin.is / LEGOSTORE
Kunde
kubbabudin.is / LEGOSTORE
Besøksadresse
Iceland
Segmentet
B2C, Retail, Dynamics NAV
Nettsted
kubbabudin.is
Partner
Advania

Lignende tilfeller