KOKS Group

Familiebedriften KOKS Group ble grunnlagt i 1989 og fokuserte deretter på industriell rengjøringsindustri. KOKS består nå av fem spesialiserte selskaper og to andeler i utleiefirmaer i Nederland, Belgia og Tsjekkia. KOKS Group har rundt 250 ansatte og er blant de 3 beste innen salg og produksjon av spesialutstyr.

Utfordring

KOKS Group er en dynamisk produsent og leverandør av spesialutstyr og har vært en pålitelig partner for industrisektoren, kloakkrensebransjen, private (rengjørings) selskaper, jernbanesektoren, transportselskaper, veibyggere, kommuner og myndigheter i mer enn 25 år.

KOKS Group har ambisjoner om å bli en markedsleder, som produsent og leverandør kan gi sin målgruppe totalløsninger og dermed "avlaste" dem fullstendig.

Dynamicweb som løsning

Bluedesk har hjulpet KOKS Group med å realisere denne ambisjonen ved å videreutvikle den elektroniske strategien og løfte dagens nettbasis til et høyere nivå.

Det er satt opp en plattform med flere sider som tilbyr skalerbarhet i; forretningsenheter (nettsteder, kommunikasjon, produktsortiment), land/regioner/språk og som går inn i de forskjellige målgruppene, uten å miste synet på selskapets divisjons gjenkjennelighet.

For dette formålet ble Dynamicweb brukt, en plattform som er utmerket for å målrette og nå målgrupper, gir informasjon fra plattformen og proaktivt kan gi informasjon til brukere gjennom markedsføringsmodulen. Gjennom et MijnKoks-miljø kan informasjon som bare gjelder spesifikke brukere (grupper) deles og skjules for resten av brukerne.

Resultater

Sluttproduktet er under bygging fra kundens perspektiv. Alle fasiliteter for å støtte Koks Groups tilstedeværelse er til stede. Ved å bruke dette prinsippet kan kunden gjøre overgangen fra den gamle til den nye løsningen trinn for trinn og i sitt eget tempo.

Plattformen gir også rom for utvidelse fra funksjonalitetene som Dynamicweb tilbyr, samt ethvert tilpasset arbeid som kan bygges av Bluedesk.
KOKS Group
Kunde
KOKS Group
Besøksadresse
Nederland
Segmentet
B2C, B2B, Manufacturing
Nettsted
www.koks.com
Partner
Bluedesk E-Business B.V.

Lignende tilfeller