J.P. Beemsterboer

J.P. Beemsterboer begynte i 1943 med import og eksport av landbruksprodukter, som poteter, kål og løk. Gjennom årene har J.P. Beemsterboers produktutvalg blitt utvidet med frukt, ris, kinesisk hvitløk, sennep, majones, eddik, meieri, kylling, vegetabilsk olje, kjøtt og forskjellige konserver fra alle deler av verden.

Utfordring

Nettstedet til J.P. Beemsterboer hadde blitt utdatert over tid og var klart for et nytt og friskt design. Av denne grunn ble bedriftens nettsted for J.P. Beemsterboer behandlet av Bluedesk og utstyrt med en flerspråklig Dynamicweb-installasjon.

Dynamicweb som løsning

Via det nye responsive nettstedet til J.P. Beemsterboer kan (potensielle) kunder enkelt finne mer bedrifts- og kontaktinformasjon. I tillegg er hele sortimentet av J.P. Beemsterboer Food Traders-produkter lett tilgjengelig via den integrerte Dynamicweb e-handelsmodulen.

I tillegg til brukervennlighet og respons, ble søkemotorvennligheten til nettstedet også tatt i betraktning under byggingen. Ved å forbedre innhold, teknologi og brukeropplevelse vil J.P. Beemsterboer bli enda enklere å finne i fremtiden.

Siden det nye bedriftsnettstedet ble publisert, er det digitale markedsføringsteamet opptatt med daglig digital suksessen til J.P. Beemsterboer.

Resultater

Nå har J.P. Beemsterboer et nytt konverteringsorientert bedriftsnettsted som oppfyller alle gjeldende standarder og er egnet for digitale markedsføringsformål.

For å øke antall forespørsler, er Bluedesk opptatt med ulike SEO-aktiviteter for å gjøre nettstedet til J.P. Beemsterboer lettere å finne for målgruppen i Google. Dette arbeidet er nødvendig på grunn av den høye konkurransen innenfor dette globale markedet. En rekke søkeord er blitt bestemt, med de tilsvarende målene, slik at det kan arbeides mot målrettede resultater.

Siden starten på SEO-abonnementet har noen få søkeord allerede steget til en topp 5-posisjon i Google, hvorav 2 er på førsteplass.
J. P. Beemsterboer
Kunde
J. P. Beemsterboer
Besøksadresse
Nederland
Segmentet
B2B, CMS, Marketing, Dynamics NAV
Nettsted
www.beemsterboer.nl/en/home?Area&Culture=en-GB
Partner
Bluedesk E-Business B.V.

Lignende tilfeller