ID

ID er et vellykket dansk selskap, og en av Europas ledende produsenter av bedriftsklær. De er velkjente for sine høykvalitets løsninger de siste 3 tiårene.

Utfordring

ID kontaktet i utgangspunktet Dynamicweb partner, Co3, angående en ny digital løsning for å erstatte den utdaterte bedriftssiden og forhandler-butikken. Teknisk stabilitet lå høyest på prioritetslisten for å sikre nyttighet for kunden via optimal ytelse og fart.

Dynamicweb som løsning

ID oppførte Product Information Management (PIM) som en del av løsningskravene, men ønsket å finne et mer kvalifisert og billigere alternativ til de to store PIM-systemene på det danske markedet. ID visste om ressursene som kreves for å utnytte funksjonene og mulighetene i et fullstendig PIM-system, som til slutt ville overgå deres faktiske forretningsbehov. I stedet ønsket ID å starte med grunnleggende PIM- og netthandel som er i stand til å skalere sammen med virksomheten sin.

PIM i Dynamicweb
ID valgte til slutt Dynamicweb PIM som en del av Dynamicweb All-in-One-plattformen, ettersom den ville kreve færre integrasjoner og bidra til å forenkle forretningsprosessene. Beslutningen ble støttet av Co3, som argumenterte for å ta ett PIM-trinn om gangen. Til slutt var det faktum at Dynamicweb PIM-systemet bare koster en brøkdel av å kjøpe et av de mer kjente systemene selvfølgelig et stort pluss, men ikke avgjørende for den endelige beslutningen.

I løpet av sommeren 2018 har ID og Co3 fullført den første delen av PIM-reisen og er nå klare til å starte del to, som håndteres av ID alene. Det vil bare kreve grunnleggende opplæring og veiledning.

Espresso 4.0
Co3 har utviklet en løsning kalt Espresso 4 bygget på toppen av Dynamicweb 9. Den gir kunder, inkludert ID, en avansert nøkkelferdig netthandelsløsning som inneholder standardfunksjoner og funksjoner som dekker 60% av de første tekniske kravene spesifisert av ID. Den gjenværende delen ble lett dekket uten å introdusere unødvendig kompleksitet. For å gjøre ting enklere, har ID allerede et svært kompetent team av nettstedredaktører som er i stand til å legge til og vedlikeholde innhold uten betydelig behov for hjelp fra Co3. De sparte timene brukes i stedet på å skape en god brukeropplevelse.

Mote - B2B -varianter
Den sentrale funksjonaliteten i den nye løsningen er en rask og effektiv disposisjon for en bestemt stil på tvers av størrelser og farger. Co3 UX-teamet har skapt et svært intuitivt og brukervennlig bestillingsunivers som har blitt godt mottatt av kundene.

Nedlastingsbehandler
En annen sentral del av prosjektet er muligheten til å laste ned produktdata og medier. Co3 har innarbeidet nedlastingsbehandling, en standardfunksjon i Espresso-løsningen, slik at kundene kan håndplukke og laste ned produktdata fra hele produktkatalogen.

Resultater

Med den nye løsningen har ID fått en fremtidssikker digital løsning som er i stand til å støtte deres kontinuerlige vekst. Kundene har omfavnet den nye innstillingen for netthandel og gitt positive tilbakemeldinger.

PIM -reisen har nettopp begynt, og Co3 har gitt ID de nødvendige verktøyene og kunnskapene som kreves for å ta de neste trinnene.
ID
Kunde
ID
Besøksadresse
Danmark
Segmentet
B2B, PIM, Manufacturing
Nettsted
www.my.id.dk/en
Partner
Co3 A/S

Lignende tilfeller