Hotel Continental

Gjennom fire generasjoner har én og samme familie bygd opp og utviklet Hotel Continental til den virksomheten det er i dag; et av Norges flotteste femstjerners hotell og medlem i The Leading Hotels of the World. I tillegg til 153 rom og suiter tilbyr hotellet fire restauranter og barer, samt flere møte- og selskapslokaler.

Utfordring

Hotellets nettsider var ikke i stil med det moderne hotellet, og i tillegg var det vanskelig og komplisert å booke rom via hjemmesiden. Det var heller ikke rom for å legge inn mange bilder av de forskjellige hotellrommene eller andre rom som blant annet konferanserom og restaurant.

Dynamicweb som løsning

Vår partner CoreTrek har laget en ny løsning som er bygget på Dynamicweb sin All-in-One plattform. Den er responsiv slik at den passer til alle mobile enheter, og det er nå enkelt å booke hotellrom rett på hjemmesiden.

Resultater

Hotellets nettsider har et klassisk og lekkert design som reflekterer atmosfæren på hotellet. På forsiden presenteres flotte bilder fra hotellet, samtidig som rombestilling er sentralt plassert. Videre presenteres nyheter fra hotellet. Hotellet tilbyr 153 rom og suiter som alle har sitt særpreg. Nettsiden presenterer dem på en fin og oversiktlig måte med bilder, beskrivelse og nøkkelinformasjon. Bestilling av rom er hele tiden lett tilgjengelig. Hotellet tilbyr flere spisesteder. Disse har hver sin side og presenteres med bilder, beskrivelse, informasjon om reservasjon og åpningstider.
Hotel Continental
Kunde
Hotel Continental
Besøksadresse
Norway
Segmentet
B2C, Marketing, Distribution
Nettsted
www.hotelcontinental.no/
Partner
CoreTrek

Lignende tilfeller