Horten dyreklinikk

Horten dyreklinikk er Hortens største og eldste dyreklinikk. Gjennom kontinuerlig faglig oppdatering, ydmykhet og respekt for dyrene, sørger selskapet for å gi optimal, og tilpasset behandling til det beste for dyrene.

Utfordring

Horten dyreklinikk ønsket seg en digital tilstedeværelse som var moderne og presenterte tjenestene de tilbyr. De ønsket at den skulle reflektere den samme kvaliteten de selv etterstreber å oppholde, og nettsidene skulle være spekket med relevant og interessant informasjon om dyrehold. De ønsket også at den nye nettsiden skulle ha en god oversikt over priser, samt en online timebestilling.

Dynamicweb som løsning

Vår partner, Joy & Co, har utviklet en CMS-løsning bygget på Dynamicweb sin all-in-one plattform. Med denne løsningen kan dyreklinikken nå enkelt redigere både design, layout og tekst på sidene sine, og alltid ha oppdaterte og nøyaktige sider.

Resultater

Den nye løsningen har gjort det enklere for å kundene å navigere seg frem til det innholdet de leter etter, samt finne frem til riktige priser. Horten dyreklinikk har også fått mye bedre kontroll og oversikt over innholdet de har på sine nettsider, og informasjonen de gir sine kunder.
Horten dyreklinikk
Kunde
Horten dyreklinikk
Besøksadresse
Norway
Segmentet
CMS
Nettsted
www.hortendyreklinikk.no
Partner
Joy & Co

Lignende tilfeller