HD2412

All-in-One-plattformen forener CMS med netthandel og gir HD2412 muligheten til å lage en innholdsbasert nettbutikk og kunnskapsunivers.

Utfordring

HD2412 merket et skifte i kundenes krav og behov. Selv om deres kundebase er ganske tradisjonell - de ringer for å stille spørsmål og legge inn bestillinger - tar den nye generasjonen sakte over, og de viser forskjellig kjøpsatferd. Dermed endrer tidene seg og HD2412 var klar til å ta sin netthandel til neste nivå og gjøre det mulig for kundene å finne all informasjon de trenger på nett og bestille alle produktene på nett.

Møt Julie Faurholt Hagel, som forteller om sitt nye nettstedsprosjekt:I sin tidligere webløsning kunne kundene bare få en spesialpris ved å ringe HD2412. Alle produktdata ble også håndtert manuelt, noe som var en tidkrevende oppgave som i verste fall tillot at kundene ønsket å bestille produkter som var utsolgt. Derfor trengte HD2412 en løsning for å automatisere berikelse og distribusjon av produktdata, og gjøre det mulig for kundene å få sin spesialpris og ha all kjøpsinformasjon tilgjengelig direkte i en digital kundeportal.

Videre ønsket HD2412 å lansere en engelsk nettbutikk. De har drevet et dansk og tysk netthandelssted ganske lenge, og de var nå klare til å lansere en engelsk versjon også.

Til slutt er HD2412 spesialisert på julen, og de har ekspertkunnskap som de ønsket å dele med kunden. Nettbutikkene deres har hovedsakelig vært fokusert på produkter - bilder, beskrivelser og guider - men de ønsket å legge ved kvalifisert innhold til produktene for å utdanne sine kunder. Derfor var HD2412 på utkikk etter en nettløsning som ville tillate dem å kombinere CMS og netthandel for å dele sin kunnskap.

Dynamicweb som løsning

HD2412s nye ERP-integrerte nettbutikk gjør det enkelt for kundene å logge inn for å se rabattene sine, bla gjennom tidligere bestillinger og gjøre nye kjøp - mange nye ting de ikke kunne gjøre i den gamle nettbutikken. Med denne nye selvbetjeningsportalen ser kundene bare det som er relevant for dem, og det gjør det mulig for kundene å kjøpe online når de har tid til det (og ikke basert på åpningstidene til HD2412, hvor kundene ofte er ute i felten).

De nye nettbutikkene er alltid oppdaterte takket være Dynamicweb PIM. PIM-systemet oppdaterte automatisk alle produktene med riktig pris og lagerstatus, noe som betyr at hvis et produkt er utsolgt på lageret, er det også utsolgt på nettbutikken.

I dag har HD2412 en engelsk nettbutikk som ble lansert på kort tid. Med deres nye Dynamicweb-løsning er det enkelt å lage, berike, vedlikeholde og distribuere et nytt produkt på de tre språkene dansk, tysk og engelsk - alt i samme navigasjon og samtidig.

I tillegg gjør den nye løsningen det mulig for HD2412 å bruke CMS-modulen som en aktiv del av nettbutikken, og de lager nå et univers med sin kunnskap om hvordan man dyrker juletrær.

Resultater

HD2412 er overrasket over å se hvor raskt kundene tilpasser seg det nye systemet og nye opplevelsene online. De får positive tilbakemeldinger fra kundene, og de opplever også store fordeler internt. Mange daglige manuelle oppgaver erstattes nå av automatiserte arbeidsflyter. Derfor drar både kundene og HD2412 allerede nytte av onlineopplevelsen i stedet for å måtte ringe dem.

Nå har HD2412 mer tid til å utvikle nye produkter og utvikle virksomheten sin for å være bedre egnet for fremtiden. Det er viktig å holde seg oppdatert, besøke juletre-selskaper og være synlig i bransjen, noe de nå kan gjøre, ettersom de kan bruke mer tid utenfor kontoret, da de ikke lenger trenger å konstant oppdatere produktdata eller svare på de samme spørsmålene fra enhver kunde.

Den nye webløsningen er implementert gjennom HedeDanmarks konsern, noe som gjør det enkelt for selskapet å skalere virksomheten sin. I dag har de det samme systemet på tvers av alle forretningsområder, noe som gjør den nye lanseringen rask, trygg og enkel fordi integrasjonene og designene allerede er tilgjengelig.

Om HD2412
HD2412 er en del av HedeDanmark som er et dansk selskap som selger alle slags ting knyttet til grøntområder, natur, skog, juletrær, osv. HD2412 er spesialisert på juletrær og selger hovedsakelig til B2B-kunder som lever av å dyrke juletrær i hele Europa - hovedmarkedene er Danmark, Tyskland, Sveits, Østerrike, Frankrike, Storbritannia. HD2412 sysselsetter 14 ansatte i Viborg i Danmark der de betjener alle sine kunder verden over.
Julie Faurholt Hagel, Ecommerce Manager at HD2412
"The PIM system means that our products are always updated with the correct price and correct stock so if a product is out of stock it is also out of stock in our webshop. Before I had to be very aware when a product was out of stock and go in manually and turn if of."
- Julie Faurholt Hagel, Ecommerce Manager at HD2412
HD2412
Kunde
HD2412
Besøksadresse
Danmark
Segmentet
B2B, CMS, PIM, Retail, Dynamics AX
Nettsted
www.hd2412.dk
Partner
No Zebra ApS

Lignende tilfeller