HC Cargo

HC-Cargo er den ledende leverandøren av elektriske bildeler i Europa – inkludert HC-Cargo startere, vekselstrøm, A/C kompressorer, samt elektriske reservedeler og tilbehør. Siden 2008 har HC-Cargo vært en del av Bosch gruppen.

Utfordring

Statistikk fra HC-Cargo viser at 75% av deres bedriftskunder i Europa og Nord-America undersøker produkter på nett før de kjøper. Kombinert med den omfattende HC-Cargo produktkatalogen, som inneholder omtrent 24 000 produkter, trengte bedriften en enkel og rask nettbutikk med brukervennlige filter-valg og intuitiv navigasjon.

Selskapet trengte også å inkludere et kraftig søkeverktøy som kunne holde styr på det store antallet produkter, ettersom de benyttet seg av en produktkonfigurator kombinert med individuelle priser, lager og frakt.

Dynamicweb som løsning

Dynamicweb sin all-in-one plattform er ryggraden i den nye B2B nettbutikken til HC-Cargo, som per dags dato er oversatt på 7 forskjellige språk (13 innen året er omme). Løsningen er skalerbar og HC-Cargo kan enkelt legge til nye internasjonale butikker og landingssider for å betjene sine 14 000 kunder verden over.

Løsningen gir butikkene en ny B2B login hvor de kan lage nye kontoer, bestille produkter, sjekke lagerstatus, lage favorittlister og betale – alt på et sted. Løsningen har også et komplekst søkeverktøy med «hurtigsøk», som betyr at resultater kommer opp mens brukeren skriver. Søkeverktøyet er basert på Lucene Index og Angular JS, noe som gjør verktøyet kjapt og pålitelig. I tillegg vil verktøyet automatisk vise søkeresultatet i nedtrekkmenyen, fordelt på produkter, kategorier og artikler.

Søkeverktøyet går igjennom 24 000 produkter i HC-Cargo sin database og omtrent 512 000 OEM (Original Equipment Manufacturer) tall. Kunden kan også søke i hele produktkatalogen ved å skrive inn skiltnummer, modell eller type motor på bilen.

I tillegg sikrer integrasjonen med Dynamics AX at alle kunder har full tilgang til live informasjon som brukerspesifikke priser, fraktmetoder og fakturaer.

Resultater

HC-Cargo har lansert en omfattende B2B nettbutikk, som inneholder rundt 30 000 unike produkter, på fem forskjellige språk, 900 000 stykklister, 25 000 brukere og håndterer mer enn 100 000 online forespørsler i løpet av en time. Løsningen har hittil generert en vekst på 20% i forhold til 2014, og en online kjøpskurs på 58%. 

HC Cargo
Kunde
HC Cargo
Besøksadresse
Denmark
Segmentet
B2B, Distribution, Dynamics AX
Nettsted
www.hc-cargo.co.uk/
Partner
Novicell

Lignende tilfeller