H-Vinduet Fjerdingstad AS

H-Vinduet Fjerdingstad ble grunnlagt i 1949, og er kjent over hele Skandinavia for høy kvalitet på dører og vinduer.

Utfordring

En stund tilbake merket de at kundene, som er profesjonelle distributører og forhandlere, plutselig begynte å vise forventinger til en fullt funksjonell nettbutikk.

Forhandlerne ønsket å vise Fjerdingstad-produkter til sluttkunden på en ny og mer moderne måte. De ønsket å vise konfigurasjon og muligheter for farger og design, administrere priser, kampanjer og rabatter, kvoter, vis tilgjengelighet og gjennomføre bestillinger i en og samme løsning. Visjonen var en helhetlig løsning som kunne hjelpe selskapet å vokse og utvikle seg i årene som kommer.

Dynamicweb som løsning

Spesialdesignede nettsider, med B2B-ekstranett for profesjonelle distributører. Toppmoderne visualisering, fullt integrert med tredjeparts løsningen, Optiwin, og Microsoft Dynamics AX 2012 R3. I tillegg er deler av CMS og Dynamicweb’s digitale markedsføringsverktøy er 2-veis integrert med Microsoft CRM Online

Resultater

Portalen forventes å gi distributører og forhandlere en ny og forbedret bestillingsflyt basert på tilpasset produktkonfigurasjon, automatiserte bestillingsprosesser og 24-timers selvbetjening for bestillinger, gjennbestilling og personlige priser og rabatter.

Hilde Guneriussen, Markedskoordinator, H-Vinduet Fjerdingstad AS
"Løsningen fra Dynamicweb og Peritus, integrert med viktige tredjepartssystemer som AX og Optiwin. Den nye nettbutikken tar oss til et nytt og høyere nivå når det gjelder presentasjon og salg av våre produkter online. Vi ser en lys fremtid framover gjennom våre kvalitetsvinduer!"
- Hilde Guneriussen, Markedskoordinator, H-Vinduet Fjerdingstad AS
H-Vinduet Fjerdingstad AS
Kunde
H-Vinduet Fjerdingstad AS
Besøksadresse
Norway
Segmentet
B2B, Manufacturing, Dynamics AX
Nettsted
www.fjerdingstad.no
Partner
Peritus AS

Lignende tilfeller