H.C. Andersen Koncernen

H.C. Andersen Group A/S er en partnerleverandør innen håndverksbransjen. Over 50 selskaper har allerede fått hjelp til å starte opp, og i dag er de en sparringspartner for mer enn 10 selskaper.

Utfordring

Tjenesteselskaper gjør det de gjør best - jobben sin profesjonelt!
Men de har vanligvis ikke ressurser til å jobbe strategisk innen markedsføring.

Hovedproblemet handler om å ha full kontroll over markedsføringsinnsatsen i et svært konkurransedyktig B2C-marked. Det tar tid og dyktighet å lykkes i et så drevet felt, for eksempel serviceindustrien. Det tar mye tid og fjerner fokuset fra deres kjernekompetanse - det vil si å levere en eksepsjonell ytelse. Men her er løsningen på dette problemet innenfor H.C. Andersen Koncernen.

H.C. Andersen Koncernen har sammen med vår partner Flex Media laget en Dynamicweb-løsning som kan brukes av alle selskapene i konsernet. Det gir synergi og konkurransefortrinn.

Dynamicweb som løsning

Konseptet er enkelt. H.C. Andersen Koncernen leverer en klar-til-bruk Dynamicweb-løsning for ethvert nytt gruppemedlem med komplett nettsteddesign, konfigurert grafikk og merkefarger, godt testet oppfordring til handlinger, SEO-oppsett, målgrupper for e-postmarkedsføring og Google-annonsekampanjer. Det nye gruppemedlemmet får også en nettstedsløsning som er klar fra dag én og kan tilpasses den enkelte bedrifts spesielle behov.

Ett CMS gir fordeler fra dag én
Hjemmesideløsningen bruker samme konsistente mal som resten av konsernets selskaper, men den er tilpasset i forhold til det spesifikke selskapets behov og ønsker. Ved å bruke den samme malen og ha alle nettstedene i Dynamicweb, kan man enkelt overføre erfaringer og forbedringer fra et nettsted til konsernets andre nettsteder. Det styrker konkurransefortrinnet, og du kan for eksempel overføre erfaringer fra konverteringsoptimalisering og markedsføring til alle løsninger. Det er en funksjon som ikke alltid er mulig hvis du opererer i forskjellige CMS-systemer, da de ofte ikke tillater funksjoner uten ekstra utvikling.

Ett CMS-system betyr også at alle CMS-oppgraderinger er utført samtidig. Dette gjør det enklere å administrere og implementere på tvers av konsernet. På denne måten sikres kundene alltid en oppdatert løsning med tilgang til de nyeste funksjonene og verktøyene.

Gruppen kommer også med produktanbefalinger i form av relaterte løsninger på kundens problem, for eksempel med skreddersydde anbefalinger med merkets maling og gulvslipeprodukter etc.

Innholdet i løsningen
Svaret kommer med to forskjellige netthandelsløsninger, budgivning for kunden, bookingsystem, grafikk for nettsted og markedsføring, samt integrering for Dynamics 365 – og alt med en mal slik at du kommer i gang med en gang. Det er fortsatt god mulighet for individuell konfigurasjon for hvert selskap sine nettsteder. Hvert selskap opererer i forskjellige markeder, der andre preferanser er nødvendige for å inngå i løsningen. Kravene til produktvisning kan være forskjellige, og det er ofte spesialiserte forutsetninger. Den er derfor konfigurert spesielt for hvert selskap. Når konfigurasjonen er utviklet, kan den enkelt overføres til neste virksomhet med samme behov.

Resultater

Dynamicweb gir en omfattende løsning for å administrere konsernets nettsteder. Først og fremst har den enkel administrasjon av nettstedene og en effektiv konvertering av all trafikk. Hver opplevelse på sidene kan raskt og enkelt overføres til de andre nettstedene. Erfaring fra split-tester og konverteringsoptimalisering kan overføres til alle nettstedene i gruppen og bidra til vekst for alle partnerbedrifter.

Nettstedsmalen er SEO-optimalisert slik at du raskt kan komme i gang med søkemotoroptimalisering.

Resultatet er at nye gruppemedlemmer kan starte arbeidet sitt fra dag én. Uten å måtte bekymre deg for lange nettstedutviklingsprosjekter, omfattende SEO-prosesser og kan trekke på den felles erfaringspuljen som er gjort i gruppen om markedsføring og konverteringer.
H. C. Andersen Koncernen A/S
Kunde
H. C. Andersen Koncernen A/S
Besøksadresse
Danmark
Segmentet
B2B, CMS, Organization
Nettsted
www.hcandersenkoncernen.dk
Partner
Flex Media ApS

Lignende tilfeller