Gylling Teknikk

Gylling Teknikk AS har i dag 25 dyktige medarbeidere som jobber innen to hovedsegmenter: batteri og elektromekanikk. Selskapet ble etablert i Sverige i 1912.

Utfordring

Gylling Teknikk hadde en utfordring med å vedlikeholde produktdata for alle sine produkter, og følte ofte at den ikke var tilstrekkelig for kundenes behov. I tillegg brukte de mye tid på å finne frem til kundespesifikke priser og rabatter. Dette gjorde at det ble mage henvendelser fra kunder som lurte på spesifikke produktegenskaper, priser og annen produktinformasjon.

Dynamicweb som løsning

Vår Solution Partner, Mennt, har laget en helt ny løsning til Gylling Teknikk. Bygget på Dynamicweb sin all-in-one plattform med live integrasjon til ERP-system deres, Business Central. Løsningen har også et innebygd PIM-system som gjør at Gylling Teknikk nå har full kontroll og god oversikt over all produktdata.

I den nye B2B løsningen kan kundene enkelt logge seg inn og finne frem til kundespesifikke priser og sortiment, se live lagerstatus, få god produktinformasjon, samt se gamle fakturaer og gjenbestille faste bestillinger.

Resultater

Med en nye løsningen har Gylling Teknikk nå full kontroll på all produktinformasjon, og de slipper nå å bruke excel-ark og gamle systemer. Med den nye PIM-systemet har de alltid nøyaktig og oppdatert produktdata, live integrert til sin B2B kundeportal.

Den nye kundeportalen gjør det også mulig med selvbetjening for kundene, noe som har styrket kunderelasjonene til Gylling Teknikk.
Gylling Teknikk
Kunde
Gylling Teknikk
Besøksadresse
Norway
Segmentet
B2B, CMS, PIM, Distribution, Business Central
Nettsted
www.gylling.no/
Partner
Mennt AS

Lignende tilfeller