GGD Hollands Noorden

GGD Hollands Noorden tilbyr helsetjenester i 19 kommuner nord i Holland og har som oppdrag fra kommunene å opprettholde og fremme helse og sikkerhet for alle innbyggerne i kommunene.

Utfordring

Bluedesk E-Business fikk en forespørsel fra GGD Hollands Noorden om å lage en ny nettside som var mer fleksibel og moderne. I tillegg skulle siden være mer brukervennlig sammenlignet med den gamle siden.

Dynamicweb som løsning

For å utvikle bedriftens nye nettside brukte Bluedesk E-Business Dynamicweb sin plattform med fokus på brukervennlighet og lett tilgjengelig innholdsstyring, samt et responsivt design som funker på alle mobile enheter.

GGD Hollands Noorden og Bluedesk E-Business designet den nye siden og benyttet seg av scrum metodikken, som til forskjell fra fossefall, betyr hyppigere interaksjoner med kunden. Resultat er en sammenhengende og konsistent nettside som fungerer på alle nettbrett og telefoner. Nettsiden tilbyr også et stort utvalg for brukerne med nyttig innhold som er relevant for å kommunisere med den regionale tjenesten.

Resultater

Dynamicweb sin all-in-one plattfrom kombinert med Bluedesk E-Business sin kompetanse har sikret en bedriftsnettside med høy brukervennlighet for både GGD Hollands Noorden og deres digitale brukere. Den har gitt et stort løft i innkommende trafikk, som betyr at GGD Hollands Noorden har fått en viktig og ekstremt effektiv kommunikasjonskanal.

GGD Hollands Noorden
Kunde
GGD Hollands Noorden
Besøksadresse
The Netherlands
Segmentet
CMS, Marketing, Organization
Nettsted
www.ggdhollandsnoorden.nl/
Partner
Bluedesk E-Business B.V.

Lignende tilfeller