Gasa Group

Gasa gruppen er et stort internasjonalt handelsselskap med 400 ansatte og er blant Europas ledende produsenter av blomsterprodukter. Selskapet tilbyr samlede løsninger på fire hovedområder: distributører, detaljister, hagesenter og små butikker.

Utfordring

Det europeiske markedet for blomsterprodukter er generelt karakterisert som et marked med lite inntekter og stor konkurranse. En mer effektiv og målrettet struktur i Gasa gruppen var derfor nødvendig for å opprettholde konkurransefortrinn i det internasjonale markedet.

En av de IT-relaterte tiltakene var å etablere en internasjonal B2B-nettbutikk som var utformet for å sikre at de europeiske kundene ble tilbud hele sortimentet til rett tid og riktig pris. I tillegg ville nettbutikken hjelpe med å opprettholde og intensivere Gasa Konsernets internasjonale posisjon.

Dynamicweb som lösning

I samarbeid med deres Dynamicweb partner, Smart Page, lanserte Gasa gruppen en ny B2B nettbutikk-løsning på seks forskjellige språk. Nettbutikken samler mer enn 1.500 grossister og kjeder på tvers av 17 land og 10 forskjellige valutakurser. I tillegg har løsningen priser og rabatter som er oppdatert i sanntid på mer enn 15.000 produkter og 60 millioner priser.

B2B kunder kan, via selvbetjeningsmodulen, få direkte tilgang til tidligere ordre, bestille på nytt og fakturere, samt omfattende filterbaserte visninger mer fler fasetter som gjør det raskt og enkelt for kundene å finne de aktuelle prisene og varene.

Resultater

Via NAV integrert B2B Dynamicweb nettbutikk og selvbetjeningsportalen, har Gasa gruppen klart å styrke deres posisjon i det europeiske markedet.

Dette har ført til en utrolig økning i salget, som siden har vært støttet av nye effektive salgsfunksjoner – inkludert kundespesifikke utvalg som gjenspeiles i de tilgjengelige produktene basert på datastyring og kundespesifikk produktfremme som blir komponert og vist, basert på klientens tidligere produktinnstillinger.  

Gasa Group
Kunde
Gasa Group
Besøksadresse
Denmark
Segmentet
B2B, Manufacturing, Dynamics NAV
Nettsted
trade.gasagroup.com/
Partner
Smartpage

Lignende tilfeller