Fritzøe Engros

Fritzøe Engros AS fører Norges bredeste utvalg trebaserte plateprodukter, heltregulv, terrasse og kvalitetstrelast. Fritzøe Engros AS jobber hovedsakelig i to segmenter; forhandlermarkedet og industri.

Utfordring

Fritzøe Engros har lenge hatt behov for å modernisere sin B2B bestillingsløsning. De har tidligere brukt e-post, telefon og faks for å ta i mot ordre, men dette er tidkrevende, og øker sannsynligheten for å gjøre feil. I tillegg var nettsidene deres utdatert og matchet ikke kvaliteten på varene Fritzøe produserer og leverer. De trengte derfor også en oppgradering av den digitale tilstedeværelsen.

Dynamicweb som løsning

Fritzøe Engros valgte å gå for Dynamicweb sin All-in-One plattform med innebygget PIM, CMS Og B2B bestillingsportal. Dette betyr at de nå enkelt kan lage nettsider med visuelt pene bilder, tekster, videoer og informativ tekst. Det er heller ikke vanskelig å bytte bilder eller tekst, for å alltid ha oppdatert og riktig informasjon på sidene.

Bestillingsportalen har også hjulpet Fritzøe, da kundene ikke lenger trenger å ringe eller sende mail for å bestille varer, men kan enkelt logge seg inn for å bestille. Her vil de også få kundespesifikke priser og sortiment, slik at de kun bestiller de varene som er aktuelle for dem. De kan også legge inn repeterende bestillinger, gjenbestille tidligere ordre med et klikk, se tidligere fakturaer og kreditnotaer, og kan gjøre endringer i sin egen kundeinformasjon.

Med et innebygget PIM-system kan Fritzøe nå enkelt holde bestillingsportalen oppdatert til enhver tid, da de bruker PIM som et sentralisert system med all produktdata. Det er ikke lenger nødvendig med Excel-ark for å oppdatere produktdata, og alle relevante avdelinger har tilgang til systemet, slik at riktig person kan legge inn riktig informasjon.

Resultater

Den nye løsningen til Fritzøe Engros har hjulpet dem med å få en digital og visuell attraktiv hjemmeside som gjenspeiler deres kvalitet, samt en mye mer effektiv ordreflyt som frigir tiden til de ansatte, slik at de nå kan bistå kundene på et dypere og mer nyttig nivå.
Fritzøe Engros
Kunde
Fritzøe Engros
Besøksadresse
Norway
Segmentet
B2B, CMS, Marketing, PIM, Manufacturing, Business Central
Nettsted
www.fritzoeengros.no/forside

Lignende tilfeller