Fredericia Furniture

Helt siden 1911 har Fredericia Furniture jobbet tett med kjente designere for å skape noen av de mest kjente danske designerklassikerne, som selges gjennom et internasjonalt forhandlernettverk.

Utfordring

Tidligere måtte Fredericia Furniture vedlikeholde produktdata manuelt i Excel-filer og andre individuelle dokumenter, kun produksjonsmappedata ble lagret i Microsoft Dynamics NAV ERP-system. Produktinformasjon ble manuelt skrevet inn i et kataloggeneratorsystemsom kun skal brukes til oppretting av prislister. Dette var en tungvint og tidskrevende oppgave, som også krevde dyre konsulenttjenester da de ansatte ikke kunne fikse feil i systemet selv.

Dynamicweb som løsning

Dynamicweb-partner, PicoPublish, og Fredericia Furniture utarbeidet et design sammen med Uncle Gray, et mediebyrå fra Aarhus. Nettsiden ble utformet for å være responsiv på fire forskjellige enhetsstørrelser, og det er rikt på organisert innhold. Som sådan brukes Dynamicweb som en måte å enkelt administrere alt innhold på side, undersider og avsnitt.

Prosjeketet er også sterkt forbundet med Perfion (med unntak av enkelte nedlastninger) gjennom Data Integration-funksjonen til Dynamicweb. Integrasjonen er planlagt og søket bruker de nye indeksfunksjonene.

Løsningen bruker en liste med navn for møblene, og det vises å være den beste løsningen. For eksempel nyheter, kontaktside og prosjektside, alle bruksområder er oppgitt etter listen med navn. Dette gjør det mulig for Fredericia Furniture å håndtere et stort antall produkter.

Resultater

Fredericia Furniture kan nå bistå sine forhandlere, partnere og kunder med mye relevant informasjon og historier om hvert produkt: Hvem designeren er, hva er tilgjengelig i samme serie, hvilke tilpasningsalternativer osv. Partene kan lett laste ned mye forskjellige materialer og bilder i høy kvalitet for bruk i presse og media.   

Ved å bytte til Dynamicweb og Perfion har selskapet også optimalisert sine egne interne arbeidsprosesser: ansatte fra hele landet har nå tilgang til samme informasjon i ett enkelt system, hvor alle kan jobbe på samme tid.

Fredericia Furniture er nå i stand til å opprettholde sitt omfattende innhold på flere nivåer, noe som gir mer kreft og fleksibilitet.

Hanne Skovbo, S&OP Manager, Fredericia Furniture
"Vi valgte Dynamicweb og Perfion PIM fordi det fungerer sømløst med Dynamics NAV, og vi enkelt kan tilpasse det til vår virksomhet. Vi kan sette opp produktdata, lage skjermvisninger og faner som vi ønsker. Nå er vi ikke lenger avhengige av dyre konsulenttjenester. Vi opprettet den første prislisten med Perfion i 2011, og investeringen har lenge siden lønnet seg."
- Hanne Skovbo, S&OP Manager, Fredericia Furniture
Fredericia Furniture
Kunde
Fredericia Furniture
Besøksadresse
Denmark
Segmentet
B2B, PIM, Manufacturing, Dynamics NAV
Nettsted
www.fredericia.com/
Partner
Picopublish ApS

Lignende tilfeller