Ferno Norden

Ferno Norden Norway AS er en av Norges ledende leverandører av utstyr til prehospitalt arbeid, industrivern, redning og begravelse, samt varslingslys til det private og offentlige markedet.

Utfordring

Ferno Norden hadde allerede en nettbutikk, men de ønsket nå en mer moderne løsning som kunne automatisere mange av de manuelle prosessene de til nå hadde gjort. I tillegg ønsket de en nettbutikk de kunne gjøre mer personlig for å reflektere den kunnskapen og kvaliteten Ferno Norden leverer.

Dynamicweb som løsning

Vår Solution Partner, Peritus, har laget en helt ny løsning til Ferno Norden. Bygget på Dynamicweb sin all-in-one plattform med live integrasjon til ERP-system deres, Dynamics AX. I den nye B2B løsningen kan kundene enkelt logge seg inn og finne frem til kundespesifikke priser og sortiment, se live lagerstatus, få god produktinformasjon, samt se gamle fakturaer og gjenbestille faste bestillinger.

Resultater

Den nye og moderne løsningen til Ferno Norden har hjulpet til med å redusere mange manuelle arbeidsprosesser, som igjen har effektivisert bestillingsflyten internt hos Ferno Norden. Bestillinger blir nå automatisk sendt til ERP-systemet, hvor lagerstatus og lokasjon allerede er kjent. På den måten blir bestillingene nå håndtert på en friksjonsfri og rask måte.
Ferno Norden
Kunde
Ferno Norden
Besøksadresse
Norway
Segmentet
B2B, CMS, Marketing, PIM, Wholesale, Dynamics AX
Nettsted
www.fernonorden.no/no/redning-og-sikkerhet-ferno-norden
Partner
Peritus AS

Lignende tilfeller