F&H

F&H er Skandinavias ledende grossist av glass, kjøkkenutstyr, porselen og innredning. Selskapet leverer noen av de ledende forhandlerne og dagligvarekjeder i det skandinaviske markedet med en lang liste over kjente merkevarer som Rosti Mepal, Nuance, Södahl og Blomsterbergs.

Utfordring

I løpet av de siste tre årene har F&H lansert en rekke individuelle nettbutikker i nært samarbeid med Dynamicweb’s partner Co3. Det kreves mange manuelle og dyre timer for å opprettholde og oppdatere de enkelte butikkene, spesielt med tanke på at de primære kundene er identiske. Derfor bestemte F&H seg for å lansere en ny løsning som representerer alle butikkene i en enkel løsning.

Dynamicweb som løsning

Utfordringen ble løst ved å samle alle nettbutikkene i en enkel Dynamicweb e-handelsløsning med AX-integrasjon, som gjør det mulig for kunder å bytte mellom alle merkene - Blomsterbergs, Södahl, Rosti Mepal, Nuance, Soehnle, Holm, Severin, Jacob Jensen og Mads Stage. Kundene kan kombinere produkter fra forskjellige merker i samme rekkefølge.

Hele løsningen er koblet i en Co3 Espresso-løsning, basert på Dynamicweb All-In-One-plattformen som inneholder en serie standarsmønstre og verktøy inkludert integrert e-handel, responsivt design og integrasjon til ERP-systemer.

Resultater

Ved å bruke Dynamicweb, kan F&H nå håndtere og optimalisere alle de forskjellige butikkene fra en enkel plattform. Det nye, forenklete systemet gjør at F&H kan håndtere 80% av implementeringen uten hjelp fra tredjepart, noe som sparer dem for mye penger og ressurser. Den ny e-handelsløsningen har også gitt en økning av kryss- og mersalg på tvers av de forskjellige merkene, ettersom kunden kan bla mellom butikker med samme handlekurv. Det forrige oppsettet krevde en rekke identiske oppdateringer og endinger i ni forskjellige nettbutikker. Altså håndteres alt nå i en enkel løsning, som hjelper til med å optimalisere de daglige prosessene. Dynamics AX-integrasjonene sikrer at alle beholdninger og priser til enhver tid er oppdatert.

F&H
Kunde
F&H
Besøksadresse
Denmark
Segmentet
B2C, Marketing, Retail, Dynamics AX
Nettsted
www.metteblomsterberg.dk/
Partner
Co3 A/S

Lignende tilfeller