Elkotek Sikkerhet AS

Høye ambisjoner til ny digital strategi og e-handelsplattform.

Utfordring

Elkotek Sikkerhet AS er et selskap med høye ambisjoner, også når det gjelder deres digitale strategi. De har lenge hatt et ønske om å utvikle sin e-handelsplattform, og med SOLTEQ som partner er dette nå i prosess.

“Vi opererer i en sensitiv bransje, og markedet utvikler seg veldig raskt. Derfor er det viktig at vi hele tiden beriker systemene våre, sier Dag Markussen, administrerende direktør i Elkotek Sikkerhet AS, og fortsetter:

“Kundene våre ønsker i økende grad å kunne bestille alle varene sine på nettet, og vi vil naturlig nok oppfylle deres krav. Samtidig er det viktig for oss som selskap å gjøre arbeidsflytene enklere og mer fleksible for våre ansatte. Derfor var det vår ambisjon å fornye våre e-handelsplattformer, både i Norge og i Sverige”.

Dynamicweb som løsning

“Vi kontaktet SOLTEQ og to andre mulige partnere. Det var viktig for oss at det ble en partner med en dyp Navision-innsikt som vi samarbeidet med. Samtidig burde de også være villige til å utfordre oss på planene våre, så vi fikk sparring og innspill til prosessen”.

“Det ble raskt klart at SOLTEQ skilte seg betydelig ut. De kom med 100% ærlige svar og fjernet kunngjøringene om hva som kunne gjøres og hva som var upassende. De fikk oss også med på ideen om at vi ville ha stor nytte av en PIM-løsning som kan hjelpe oss med å finne, hente og vedlikeholde informasjon om produkter i en streng rekkefølge.


Fakta om løsningen: • e-handelsplattform i hhv. Norge og Sverige • Alt-i-ett-Dynamicweb • PIM-løsning (Product Information Management) • Integrasjon med Dynamics NAV

Resultater

“SOLTEQ var utrolig flinke til å lytte, og de spurte ut om mange ting de trodde vi skulle vurdere. Samarbeidet fungerer veldig bra, og vi er veldig fornøyde og føler oss godt ivaretatt som kunde ”.

- Om kort tid vil vi lansere våre nye e-handelsplattformer, og vi vil fortsette å videreutvikle dem fortløpende. Sammen med SOLTEQ, selvfølgelig, avslutter Dag Markussen.


Om Elkotek Sikkerhet AS Elkotek Sikkerhet AS er importør / leverandør av produkter og tjenester innen sikkerhetsbransjen. Selskapet er 100% privateid, og strever hver dag for å tilby den beste servicen og de mest innovative løsningene til kundene. Elkotek Sikkerhed AS og det svenske datterselskapet LookC AB spesialiserer seg på trådløse sikkerhetsprodukter og skytjenester, som de er B2B-forhandlere av.
Elkotek sikkkerhet AS
Kunde
Elkotek sikkkerhet AS
Besøksadresse
Norway
Segmentet
B2B, Distribution, Dynamics NAV
Nettsted
www.elkotek.no/forsiden
Partner
Solteq Norway AS

Lignende tilfeller