Edmac

Edmac spesialiserer seg på salg av reservedeler til kompressorer, og har som mål å bli Europas one-stopp-shop leverandør for alle som ser etter kompressorseler med nesten 100.000 SKU på lager.

Utfordring

Edmac Europa fokuserer både på store, små og mellomstore bedrifter og selvstendige næringsdrivende. Edmac trengte en ny salgskanal som gjør det mulig for bedrifter og frilansere å skaffe reservedeler mye raskere enn gjennom tidligere salgskanaler. I tillegg måtte det være lettere å finne Edmacs nettsted når du søker etter kompressor og reservedeler online ved hjelp av Google.

Dynamicweb som løsning

A B2B Ecommerce solution with integration to Dynamics NAV for Edmac Europe was implemented. Using En B2B-e-handlesløsning med integrasjon til Dynamics NAV for Edmac Europe. Ved å bruke Dynamicweb i samarbeid med Microsoft Dynamics NAV, kan produkter, rabatter og varelager raskt oppdateres på alle plattformer. Dynamicweb er SEO- optimalisert fra starten, og med få endringer er det enkelt å tilpasse søkeord til de enkelte sidene.

Med den nye SEO-optimaliserte løsningen er det større sannsynlighet for at kunden finner Edmac når de søker etter kompressordeler på nettet.

Resultater

Resultatet er en omfattende e-handelsløsning tilpasset Edmacs målgruppe og marked. Med den nye Dynamicweb-løsningen er det lettere å finne og bestille de forskjellige produktene, særlig fordi det nå er mulig å finne kompatible reservedeler ved å skrive maskinnummeret til Edmacs-konkurrenter.

Dynamics NAV-grensesnittet sikrer at produktserien alltid oppdaterer, kundene ser sine egne priser og ordrene kommer direkte inn på Min side. Nettbutikken er også SEO-optimalisert og enkel å finne i søkemotorer.

Edmac
Kunde
Edmac
Besøksadresse
The Netherlands
Segmentet
B2B, Distribution, Dynamics NAV
Nettsted
www.Edmac.eu
Partner
Innovadis B.V.

Lignende tilfeller