Designa

Designa er et dansk selskap som produserer og selger kjøkken, bad og garderobe-løsninger i Danmark og Norge. Designas fokus ligger på produksjon av flotte design og høy-kvalitets produkter.

Utfordring

Designa er et kjøkken-, bad- og garderobeleverandør. De har kontorer i Norge og Danmark og har mer enn 50 distributører og visningsrom. Deres digitale tilstedeværelse trengte en oppgradering, og deres viktigste verdier er fokusert rundt design og kvalitet. Designa var derfor på utkikk etter en nye online plattform. Det var på tide å gå vekk fra deres gamle løsning og finne en helt ny løsning som kan leve opp til bedriftens forventninger og tilby et design som passer til merkevarens identitet. Samtidig var det viktig at den nye løsningen skulle gjøre hverdagen enklere for de ansatte hos Designa.

Dynamicweb som løsning

InetDesign bygget Designas løsning med Dynamicweb 9.5 og skreddersydde hele nettsiden for å møte behovene til Designa. En av de skreddersydde løsningene som ble laget for Designa var muligheten til å ha flere forskjellige call-to-actions på deres produktsider. Eksempelvis på en produktside har du både valget å kontakte bedriften, finne nærmeste butikk og melde deg på nyhetsbrevet. Produktsidene viser bilder og informasjon om produktet på en tydelig måte. InetDesign har også designet artikkelsider som kan brukes på forskjellige steder på nettsiden, for å gi de besøkende tips om kjøkken og andre relaterte emner.

Med en integrasjon til Google Maps har nettsiden også fått funksjonen «finn nærmeste butikk», og InetDesign satt opp Google Tag Manager som gjør det enkelt å spore butikkene.

En ekstern partner, Marvelous, har jobbet med designet til hjemmesiden. InetDesign har sørget for at forventningene bedriften hadde til designet er oppnådd og at det har blitt implementert i Dynamicweb-løsningen som også leverer på funksjonaliteten.

I samarbeid med en norsk oversetter har InetDesign laget en norsk versjon av nettsiden for det norske publikum.

Designa har fått en introduksjon i Dynamicweb sin markedsføringsmodul, noe de gleder seg til å bruke i fremtiden.

Resultater

Designas nye løsning lever opp til alle deres forventninger med tanke på design og funksjonalitet. Viktigst av alt er at nettsiden nå lever opp til merkets verdier, med et godt design og visning av deres produkter. Den nye Dynamicweb-løsningen har gjort hverdagsoppgavene i CMS enklere for de ansatte.

Se en kort video av den nye Designa løsningen.

Jacob Mortensen, Marketing Manager, Designa A/S
"Dynamicweb-løsningen har gitt oss en online plattform som leverer alt vi ville ha med tanke på design og funksjonalitet. Det er nå enklere for våre kunder å finne en butikk, avtale et møte eller se på våre produkter, noe som er nøkkelområdene på vår nye nettside. Produktside som er skreddersydd for oss i CMS gjør det mulig å presentere våre produkter på en tiltrekkende måte. selv om vi ikke bruker nettbutikk-modulen funker Dynamicweb sin plattform veldig bra for oss! "
- Jacob Mortensen, Marketing Manager, Designa A/S
Designa A/S
Kunde
Designa A/S
Besøksadresse
Norge
Segmentet
B2C, CMS, Marketing, Retail
Nettsted
www.designakjoekken.no/
Partner
INET-DESIGN ApS

Lignende tilfeller