Danske Advokater

Danske advokater er en organisasjon for danske advokater, jurister, osv. De representerer mer enn 70% av alle ansatte advokater og jurister i advokatbyråer i Danmark.

Utfordring

Organisasjonen Danske Advokater tilbyr kurs for advokater, jurister og administrasjonen. De må ofte delta på obligatoriske kurs. Markedet for dette er veldig komplekst og veldig konkurransedrevet. Som et resultat av dette fremstod det et stort behov fra de forskjellige gruppene om å ha en oversikt over kursene de allerede hadde fullført. De måtte også kunne enkelt bestille de kursene de trenger for å holde seg oppdatert. I tillegg var det et behov for å øke fokuset på markedsføring, og sette dette som en viktig del av den overordnede kommunikasjonsstrategien ut til markedet.

På toppen av dette ønsket Danske Advokater også profesjonell treningsportal som var god integrert med Microsoft Dynamics AX.

Dynamicweb som løsning

Nettbutikken er bygget på standard programvare fra Dynamicweb for å minimere utviklingskostnader, men samtidig få de mange fordelene av et etablert system med innebygde salgsmuligheter, statistikk og split-tester. Noen fakta om løsning:

Filtrering: En filtreringsbasert løsning for kurser (tema, geografi, type, jobb-type og dato)

Markedsføring: E-postmarkedsføring med personaliserte og automatiserte e-poster med brukernivå-segmentering.

Integrasjoner: Mellom Dynamics AX og Dynamicweb
- For å unngå manuell håndtering av data og feil inntasting
- Brukeren får brukerspesifikke priser, kurser og kurspoeng
- Vedlikehold trengs kun å gjøres på et sted

Vi jobbet hardt med optimaliseringen og ytelsen til denne løsningen, samt struktureringen av den visuelle informasjonen, for en god oversikt over de mange mulige kursene som kan bestilles.

Resultater

- Bestillingsflyt med innlogging (mulig med Dynamicweb teknologi)
- Med innlogging kan du lage en ny bruker eller du kan bli informert om dine fullførte kurs, hele 3 år tilbake
- Systemet informerer brukeren om hvilke kurs han mangler for å kunne beholde sin advokatbevilling
- Høy grad av selvbetjening, slik at brukeren kan selv gjøre endringer i preferanser og personlig informasjon, slik som interesseområder, osv.
- Mye enklere å finne riktig kurs, med funksjoner som «tema», «geografi», «type», «jobb-type» og «dato» som en digital trakt. På denne måten får brukeren akkurat det han ønsker
Danske Advokater
Kunde
Danske Advokater
Besøksadresse
Danmark
Segmentet
B2C, B2B, Organization, Dynamics AX
Nettsted
www.danskeadvokater.dk/
Partner
Smartpage

Lignende tilfeller