Chrisco Sport

Chrisco Sport AS ble etablert i 1979 av tidligere Skihopper Christoffer Selbekk. Chrisco Sport var i starten et vintersportsfirma, med fokus på ski, briller og støvler. Chrisco Sport AS begynte med golfutstyr i 1982 og er det firma i Norge som har holdt på lengst med golfutstyr. Fra 1998 til 2011 var firmanavnet Chrisco Golf AS, etter mer fokus på sportsrelaterte ble navnet i 2012 endret tilbake til Chrisco Sport AS.

Utfordring

Chrisco Sport AS hadde allerede en nettbutikk, men de ønsket nå en mer moderne løsning som kunne automatisere mange av de manuelle prosessene de til nå hadde gjort. I tillegg ønsket de en nettbutikk de kunne gjøre mer personlig for å reflektere den kunnskapen og kvaliteten Chrisco Sport leverer.

Dynamicweb som løsning

Vår Solution Partner, Mennt, har laget en helt ny løsning til Chrisco Sport AS. Bygget på Dynamicweb sin all-in-one plattform med live integrasjon til ERP-system deres, Dynamics AX. I den nye B2B løsningen kan kundene enkelt logge seg inn og finne frem til kundespesifikke priser og sortiment, se live lagerstatus, få god produktinformasjon, samt se gamle fakturaer og gjenbestille faste bestillinger.

Resultater

Den nye og moderne løsningen til Chrisco Sport har hjulpet til med å redusere mange manuelle arbeidsprosesser, som igjen har effektivisert bestillingsflyten internt hos Chrisco Sport. Bestillinger blir nå automatisk sendt til ERP-systemet, hvor lagerstatus og lokasjon allerede er kjent. På den måten blir bestillingene nå håndtert på en friksjonsfri og rask måte.
Chrisco Sport
Kunde
Chrisco Sport
Besøksadresse
Norway
Segmentet
B2B, CMS, Marketing, Distribution, Dynamics AX
Nettsted
www.chrisco.no/
Partner
Mennt AS

Lignende tilfeller