Chrisco Golf

Chrisco er Norges største distributør av golfutstyr og representerer noen av verdens ledende varemerker. Allerede i 1982 startet selskapet med golfutstyr og har siden leverte en lang rekke gode produkter gjennom ledende golfbutikker over hele landet. I 2015 splittet man Chrisco Sport AS ved å skille ut golfaktiviteten i det nye selskapet Chrisco Golf AS.

Utfordring

Chrisco Golf AS hadde allerede en nettbutikk, men de ønsket nå en mer moderne løsning som kunne automatisere mange av de manuelle prosessene de til nå hadde gjort. I tillegg ønsket de en nettbutikk de kunne gjøre mer personlig for å reflektere den kunnskapen og kvaliteten Chrisco Golf leverer.

Dynamicweb som løsning

Vår Solution Partner, Mennt, har laget en helt ny løsning til Chrisco Golf AS. Bygget på Dynamicweb sin all-in-one plattform med live integrasjon til ERP-system deres, Dynamics AX. I den nye B2B løsningen kan kundene enkelt logge seg inn og finne frem til kundespesifikke priser og sortiment, se live lagerstatus, få god produktinformasjon, samt se gamle fakturaer og gjenbestille faste bestillinger.

Resultater

Den nye og moderne løsningen til Chrisco Golf har hjulpet til med å redusere mange manuelle arbeidsprosesser, som igjen har effektivisert bestillingsflyten internt hos Chrisco Golf . Bestillinger blir nå automatisk sendt til ERP-systemet, hvor lagerstatus og lokasjon allerede er kjent. På den måten blir bestillingene nå håndtert på en friksjonsfri og rask måte.
Chrisco Golf
Kunde
Chrisco Golf
Besøksadresse
Norway
Segmentet
B2B, CMS, Marketing, Distribution, Dynamics AX
Nettsted
www.chriscogolf.no
Partner
Mennt AS

Lignende tilfeller