Carmat B.V.

Carmat B.V. er en internasjonal leverandør av deler og komponenter til metallindustrien, spesielt for transport.

Utfordring

Carmat B.V. ønsket å nå et bredere publikum, forbedre effektiviteten, øke salget og styrke posisjonen til sin online-bedrift. De bestemte seg for å samarbeide med Dynamicweb sin partner, Innovadis, for å implementere en ny e-handelsplattform.

Dynamicweb som løsning

Carmat brukte allerede Axapta (Dynamics AX), så den nye e-handelsplattformen måtte kunne integreres med ERP-systemet. Som et resultat anbefalte Innovaids Dynamicweb da løsningen tilbyr fleksible e-handelsløsninger som er i stand til å integrere med noe ERP-system, og fordi det er basert på Microsoft.Net-teknologi. I tillegg kunne Dynamicweb også tilby den nødvendige internasjonale e-handeloppsettet som kunne overholde internasjonale standarder.

Plattformen sikrer at Carmat kan fortsette å utvide sin e-handel uten å måtte vedta ny teknologi eller add-ons. I tillegg gir løsningen up-to-date produktdata, tilgjengelighet og priser som kommer direkte fra AX.

Resultater

Den endelige e-handelsløsningen klarer å kompilere hele Carmat produktkatalog og presentere den på en brukervennlig og oversiktlig måte. Kunder kan enkelt finne de riktige produktene gjennom brukervennlig navigasjon og utvidet søkefilter. Det profesjonelle utseende og moderne utformingen av Innovadis Carmats fullfører deres nye online-identitet.

Carmat B.V.
Kunde
Carmat B.V.
Besøksadresse
Netherland
Segmentet
B2B, Distribution, Dynamics AX
Nettsted
www.carmat.nl/
Partner
Innovadis B.V.

Lignende tilfeller