Bramidan

Bramidan A / S er blitt en av verdens ledende leverandører av avfallshåndteringsløsninger, med et globalt nettverk av distributører.

Utfordring

Bramidan's nylige vekst førte til behovet for en ny nettløsning som skulle funkere som markedsføringsplattform for hele selskapet. På toppen av Bramidans kravliste var en sømløs integrering med DAM-systemet (Digital Asset Management), slik at Bramidan kunne administrere alle bildene og dokumentene fra en sentral database.

Dynamicweb som løsning

Bramidan implementering av Dynamicweb fokuserte på prosessoptimalisering og å skalere sin virksomhet globalt. Løsningen har bemyndiget Bramidan til å støtte sine 40 lokale markeder med lokalisert webinnhold, brosjyrer og andre markedsføringskonsulater.

En annen fordel er at Bramidan kan gjenbruke data fra DAM-systemet overalt på deres nettsteder - inkludert funksjoner som automatisk komprimering av bilder med høy oppløsning i webformaterte bilder.

Resultater

Dynamicweb-løsningen har en betydelig innvirkning på måten ting gjøres på Bramidan.

Tidligere produserte en ekstern kunstdirektør brosjyrer, kataloger og andre markedsføringsmaterialer. I dag kan en markedsføringsmedarbeider håndtere alle språkversjoner av nettstedet og alt markedsføringsmateriale, inkludert tekster, bilder, brosjyrer og kataloger.

Løsningen tillater Bramidan å ha tilstedeværelse i 40 markeder over hele verden, mens oppdateringer og kontroller av alt innhold skjer fra hovedkontoret.

Henrik Dueholm Madsen, CEO at Bramidan
"Vi trengte en løsning for å støtte salg på 25 språk og for å lette rutinene våre betydelig. Med Dynamicweb har vi skapt den perfekte løsningen, med integrasjon til vårt DAM-system for å dekke våre behov."
- Henrik Dueholm Madsen, CEO at Bramidan
Bramidan
Kunde
Bramidan
Besøksadresse
Denmark
Segmentet
CMS, Marketing, Manufacturing
Nettsted
www.bramidan.com
Partner
Co3 A/S

Lignende tilfeller