Bilhjelp Trondheim

BILHJELP TRONDHEIM AS ble etablert i oktober 1995, og er i dag et komplett bilanlegg i Terminalen 1 på Heimdal. Selskapet kjører veihjelp for NAF, en av Norges største bilhjelp-selskaper.

Utfordring

Bilhjelp Trondheim har vokst seg stadig større som en aktør innenfor vedlikehold og tilbehør til bil. De hadde fått så mange tjenester til kunne tilby kunden, men fikk det ikke bra nok frem på sine nettsider. Tjenestene de tilbyr i dag er bilpleie, bilvask, dekkhotell, bilberging og bilutleie. De ønsket seg derfor en moderne nettside som kunne presentere disse tjenestene med god og riktig informasjon til enhver tid.

Dynamicweb som løsning

Vår partner, Joy & Co, har utviklet en CMS-løsning bygget på Dynamicweb sin all-in-one plattform. Med denne løsningen kan selskapet nå enkelt redigere både design, layout og tekst på sidene sine, og alltid ha oppdaterte og nøyaktige sider.

Resultater

Den nye løsningen har gjort det mye enklere for Bilhjelp Trondheim å jobbe med sine nettsider, og de er nå alltid oppdatert med tilstrekkelig og riktig informasjon.
Bilhjelp Trondheim
Kunde
Bilhjelp Trondheim
Besøksadresse
Norway
Segmentet
CMS
Nettsted
www.bilhjelptrondheim.no
Partner
Joy & Co

Lignende tilfeller