Bagges

Bagges er en familiebedrift som ble etablert allerede i 1894, og har i dag 35 medarbeidere. Som både produsent og distributør har Bagges mange produkter og produktvarianter.

Utfordring

Bagges har hatt utfordringer med å sikre god kvalitet og konsistent produktinformasjon i sine ulike kanaler. Med mye informasjon om hvert produkt, herunder sikkerhetsdatablader, teknisk data, produkttegninger og egenskaper, kan det være vanskelig å holde styr på alt sammen, særlig dersom forskjellige avdelinger har kontroll på forskjellige momenter av produktdataen. Det var derfor tydelig at Bagges nå trengte en løsning på denne utfordringen.

Dynamicweb som løsning

Dynamicweb partner Novicell ble kontaktet, og det ble fort klart at det Bagges trengte var et PIM-system. Deretter ble Dynamicweb PIM valgt som løsning. Med allerede noe produktdata i ERP-systemet deres, Visma, var Dynamicweb PIM et godt valg, fordi det kan integreres live til ERP-systemet. Dette betyr at den grunnleggende produktinformasjonen som produktnavn, dimensjoner, lagerstatus, kompatibilitet, bestillingsnummer, osv. kun trenger og lagres et sted, og vil derfor alltid være nøyaktig, korrekt og oppdatert.

Resultater

Det nye PIM-systemet til Bagges gjør det nå mye mer effektivt å jobbe med berikelse av produktinformasjon, og sikrer også at alle produkter påføres grunnleggende produktinfo. Masseredigering og økt kontroll på hvilke produkter som mangler informasjon gjør PIM til det nyttig verktøy. De kan også laste opp datablader, tegninger, informasjonsark, osv. i tillegg til den eksisterende dataen som ligger i ERP-systemet. Selskapet har nå også et samlet, sentralt sted for alle sine eksterne selgere å hente ut informasjon. Dette sikrer høyere effektivitet, og mindre feil-informasjon til kunden, da de alltid har et sted med riktig og oppdatert informasjon.
Bagges
Kunde
Bagges
Besøksadresse
Norge
Segmentet
B2B, PIM, Manufacturing, Visma
Nettsted
www.bagges.no
Partner
Novicell

Lignende tilfeller