Austral

B2B/B2C e-handelsportal med AX, 7.000 SKU's og 7.000 brukere. Austral ble grunnlagt i 1993 og utviklet med den intensjonserklæringen som ble formulert i starten: å øke kvaliteten på partnerskap og tillit til entreprenørvirksomheter utviklet i Romania.

Utfordring

Etter å ha oppgradert ERP-systemet til Dynamics AX, var det neste naturlige steget å oppdatere B2B plattformen for bestillinger. Dette er en vanskelig beslutning å ta når den eksisterende plattformen fungerer uten problem. Men en bedre ERP-integrasjonen er alltid en god grunn for oppdateringer. Og siden vi først er inne på en oppgradering, hvorfor ikke bare bygge en solid B2B/B2C løsning med en gang?

Dynamicweb som løsning

Selv om grunnlaget for prosjektet var en integrert B2B bestillingsportal med ERP-systemet, ble det også fokusert mye på en B2C frontend. Hele løsningen ble derfor laget for å dekke markedsføring, B2B og B2C i en plattform.

Løsningen ble integrert med AX, som gjør at selskapet kunne vise kundespesifikke priser, lagerstatus på produkter, og også segmentere produktene, basert på om kunden var B2B eller B2C.

Ordreflytene er separate, noe som gir bedre kontroll over prosessen. Alle bestillinger ender i Dynamics AX, noen av dem etter at de har gått gjennom en omfattende godkjennelses-prosess.

For å dekke alle muligheter, har vi også lagt til en kobling til andre systemer, som SAP og Oracle Punchout Systems.

Resultater

Siden lanseringen av den nye løsningen har Austral klart å optimalisere sine forretningsprosesser, noe som har generert en sterk vekst i både digitale salg og registrerte brukere. • Økning i totalt antall mottatte ordre: +35% • Økning i totalt antall brukere av plattformen: +50% • Økning av gjennomsnittlig antall bestillinger per dag: +50%
Ona Vatra, Marketing Specialist, Austral
""DynamicWeb is a smart solution to combine B2C and B2B online sales in one website, helping us to optimize the customer experience. The integration with AX and the flexibility to connect with other IT systems was a big plus for our company. Our customers appreciate that now we can easily adapt to their needs and requirements and they are happy to have multi-level approval and budget limits for different users ""
- Ona Vatra, Marketing Specialist, Austral
Austral Trade SRL
Kunde
Austral Trade SRL
Besøksadresse
Romania
Segmentet
B2C, B2B, Organization, Dynamics AX
Nettsted
www.austral.ro
Partner
BrandFusion

Lignende tilfeller