Aura

Aura Shoppen er et konsept utviklet av strømselskapet AURA, som også selger elektriske apparater til rentefri finansiering over strømregningen.

Utfordring

Aura Energi er et velkjent, dansk energiselskap som forhandler strømpriser for kundene sin. Formålet med Aura Shoppen var å gjøre det mulig for AURA å selge elektriske apparater, inkludert store produkter for hjemmet, som TV, data, husholdsartikler og personlig pleie. Konseptet er å betjene kunder som ønsker å kjøpe produkter og legge til på sin strømregning, uten avgifter eller rente. Naturligvis skulle det også være mulig å betale direkte til Aura, enten de var eksisterende eller nye kunder. Aura trengte derfor en smart løsning.

Prosjektet var å lage en nettbutikk for domenet aurashoppen.dk som visuelt fulgte det samme designet som AURAs eksisterende digitale plattformer. Men denne nettbutikken skulle ha et eget fokus; å selge elektriske apparater. På grunn av den unike måten å legge produktene til strømregningen, var det nødvendig å ta hensyn til salgsbetingelser, priser og utsjekksflyt. Standard kommunikasjon og standard utsjekksflyt var ikke bra nok for dette prosjektet.

Dynamicweb som løsning

AURA Shoppen ble laget på Dynamicweb sin All-in-One plattform, noe som har gjort det mulig å møte behovene konseptet hadde om å vise og lage produktdata, innhold, osv. Ved å bruke forskjellige type avsnitt og paragrafer kan AURA fremheve sine UPS'er, i hovedsak gratis finansiering med månedlig betaling, gratis levering og garantier.

Resultater

AURA Shoppen er digital med en velfungerende nettbutikk og alle nødvendige funksjoner konseptet krever. Det visuelle designet følger den visuelle identiteten til AURA. Egenskapene på nettbutikken sikrer god brukervennlighet for kunden, som søker for og kjøper produkter på nett.

I handlekurven kan kundene velge finansieringens lengde og beløp som skal betales, med brukervennlig glider. Det gir kunden enkel og oversiktlig oversikt over betalingen. Slutten på utsjekkingen er også designe og planlagt til å passe til de riktige autentiseringene. Dette er alfa omega for selskapet for å forhindre svindel og at kunder ikke betalinger.
""The Dynamicweb platform has met the criteria for our webshop which has a fairly large product catalogue and number of content pages. Besides helping us get started on the platform, INETDESIGN has created a solution that fits our need to communicate our business concept which gives the customer great financing possibilities.""
- Lars Detlefsen, Digital Marketing Project Manager, AURA Energi
AURA Shoppen
Kunde
AURA Shoppen
Besøksadresse
Danmark
Segmentet
B2C, Marketing, Retail
Nettsted
www.aurashoppen.dk
Partner
INET-DESIGN ApS

Lignende tilfeller